Autor Téma: Diclobene  (Přečteno 848 krát)

Diclobene

• Kto bol v armáde ten sa v cirkuse nesmeje...
    • Zobrazit profil
Diclobene
« kdy: Červenec 17, 2014, 01:18:24 odpoledne »
Ahoj , chcel by som sa len spýtať či je normálne kickovanie u Vás v guilde pre zábavu ...

K vysvetleniu situácie - v guilde sa skladalo ICC 10 normal GR - prihlásil som sa na raid s tým že som dopredu napísal že som v práci a bohužial nemôžem ovplyvniť kedy mi príde nadriadený do kancelárie a budem musieť na minutu hodiť wow na lištu . Pri prvom afkovani (cca 1,5 minuty) sa ma zacal pýtať Elkibro či chcem kick z guildy ... to že ostatný hráči stáli na trashi a dmgovali sme trash v 3och to ho nezaujímalo ... následne pri druhom afk tiež približne minuta mi dal Cornitos 500 GP a hneď na to kick z guildy podotýkam že to bolo pri LK takže za celý raid som naafkoval možno dokopy 5 minut... To keď si iný ludia šli zapáliť , vyho**ť alebo niečo podobné je v poriadku . Zdá sa mi to trochu padnuté na hlavu a nečakal som takýto prístup a zaujatosť aj keď neviem z akého dôvodu . Dosť ma to zarazilo a preto to sem píšem a žiadam vysvetlenie , začo vlastne som dostal kick z guildy keď som na to dopredu upozornil ! Asi za to že mam rank TEST a tak sú poniektorí na takých ľudí zaťažení....

A ako čerešnička na torte po kicku z guildy som napísal Cornitos o vysvetlenie preco som dostal kick z guildy ze ziadam vysvetlenie ked som to dopredu pisal a jeho odpoved znela : ,, nezaujimas ma ´´
Tomu poviem naozaj komunikácia vedenia na vysokej úrovni ... potlesk!

S pozdravom Diclobene

PEACE!
« Poslední změna: Červenec 17, 2014, 01:24:41 odpoledne od Diclobene »

Brummqt

• Azgala
  • Registered users
    • Zobrazit profil
Re:Diclobene
« Odpověď #1 kdy: Červenec 17, 2014, 01:34:30 odpoledne »
kruci tady se dejou veci... to sem tu nebyl jen 3 dny.Hmm asi sem to jeste nezazil ze by se neco podobnyho stalo

Cornitos

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Červenec 17, 2014, 01:39:40 odpoledne »
Pěkný pěkný.. Dobře no, dejme tomu, že jsi byl v práci a afkoval jsi.. Ale zajímavé je, že když jsi dostal dotku, stál jsi a spamoval "Darkside power".. To ti asi wowko psalo samo, když jsi ho měl v liště co? A navíc, když víš, že budeš afkovat, tak buďto nechoď raid nebo aspoň napiš, že jdeš afk..

Cornitos

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Červenec 17, 2014, 01:50:40 odpoledne »
Jo a když budeš chtít vysvětlení, tak to příště napiš normálně, pak bych ti možná i odpověděl.. Ale tak pěkný chuj a internetový hrdina nejspíš jsem

Diclobene

• Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Červenec 17, 2014, 01:52:22 odpoledne »
Neviem či máš problémy s čítaním alebo s chápaním , ja si nevyberám kedy ku mne nadriadený príde a ani to neovplyvním a ani ho nemôžem vyhodiť z kancelárie. Neviem či chodíš do práce a živíš rodinu alebo chodíš do školy ale pokial tomu nechápeš tak tomu pochopíš raz, to je jedna vec a druhá vec je ked som dopredu písal že som v práci tak keby RL nechce takého človeka tak ho nevezme , ale vzal ma takže rátal s tým že budem afkovat a nevadí mu to. Čo sa týka dotky keby som bol pri celom pulle urcite s nou odbehnem , bol som s vami uz ICC a ani raz sa mi nestalo ze by som si nevsimol dotky , za cele ICC nikdy neboli jedine poznámky na moju adresu k taktike!  Darkside powa som preklikol macro pri rotacii a z LK som bol prvych par sekund na PC, pokial tam bola dotka ospravedlnujem sa, ako som uviedol vyssie moje okolie mi neumoznovalo venovat sa na 100% hre. A čo sa týka tej tretej veci a to tvojho chovania tak práve preto som sem zavesil tento príspevok ! Aby celá guilda videla za čo si ma kickol a ako sa chováš k ostatným hráčom len kvôli tomu že máš vyšší rank , pardon ale s takym ako ty som sa v tej guilde ešte nestretol . Tvoje ,,megalagy ´´ počas raidu nespomenies ale za to iných ludí napádaš za 2 minuty afkovania ! To sa ti zdá v poriadku ? Mal by si sa nad sebou zamyslieť !

Diclobene

Diclobene

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Červenec 17, 2014, 01:52:57 odpoledne »
Pekne si sa ukázal a predviedol...

Cornitos

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Červenec 17, 2014, 02:07:37 odpoledne »
Tak to s tou dotkou se mi moc nezdá, ale dobře, zeptám se ještě v guildě, jak to viděli oni. A to, že mám rank nic neznamená. Byl jsi první člověk kterého jsem kicknul. A moje "megalagy" byla jen sranda, když jsme volali na TSku, na kterém jsi být nemohl :) A díky za radu, ale kvůli počítačové hře se nad sebou zamýšlet nebudu.

Metzz

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Červenec 17, 2014, 02:08:57 odpoledne »
Chlapci uklidnime sa  nespamujeme si forko  a ziadne emocie. . Btw v praci sa pracuje nehra 😂

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Červenec 17, 2014, 02:09:46 odpoledne »
Jsem na straně Diclobeneho.Trochu jsi to přehnal Corni.Sice jsem u toho nebyla,ale z přečtení mi to stačí
« Poslední změna: Červenec 17, 2014, 02:12:01 odpoledne od Divinetouch »

Diclobene

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Červenec 17, 2014, 02:26:46 odpoledne »
Len sranda , to relogovanie pri ktorom sa na teba cakalo stale a to ze si chcel na princoch odyst a pytal si sa hraca z guildy ci nechce ist tankovat namiesto teba... viac to nebudem rozvadzat , myslim si ze ludia si spravili nazor, nema vyznam si kazit dalej den. Majte sa teda pekne, bolo mi s vami celkom fajn tu chvilu v guilde. Prosim o lock.

PEACE! Diclobene
« Poslední změna: Červenec 17, 2014, 02:30:37 odpoledne od Diclobene »

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Červenec 17, 2014, 02:34:14 odpoledne »
Vemu tě zpátky az se logneš.
« Poslední změna: Červenec 17, 2014, 02:36:30 odpoledne od Divinetouch »

Cornitos

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Červenec 17, 2014, 02:35:07 odpoledne »
Omlouvám se, že se mi bugl addon. A ano, hledal jsem náhradu, protože jsem netušil, že se ten raid tak natáhne. Měl jsem něco v plánu. A navíc jsem stejně zůstal nebo ne?

Jo a ještě něco.. Píšeš, že ses překlikl v rotaci.. To by mě zajímalo jakou rotaci točíš, když jsi do bosse nedal ani hit.. Všichni z raidu viděli dmg meter..
Stál jsi na místě, dal jsi to macro, dotka nic a v dmg meteru jsi nebyl.. Tak mi prosím popiš svoji rotaci, protože do LK jsi nedal ani melee hit, jelikož na 10. místě byla snake trapa od huntera.

Diclobene

• Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Červenec 17, 2014, 02:51:57 odpoledne »
viac to nebudem rozvadzat , myslim si ze ludia si spravili nazor, nema vyznam si kazit dalej den. Majte sa teda pekne, bolo mi s vami celkom fajn tu chvilu v guilde. Prosim o lock.

PEACE Diclobene

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Červenec 17, 2014, 03:11:16 odpoledne »
Lockuji

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Červenec 19, 2014, 12:30:44 dopoledne »
ked uz niekto napíše LOCK tak to aj locknite dik...nieco k slecne plače strašné moc.ked si mal problem mal si napisat niekomu inému z vedenia a riesit to tak. Za druhe ked som v praci nehlásim sa na raid nejsi hviezda aby pre teba pravidla neplatili. Prečítaj si nabudúce pravidla G kam sa hlásis. Ked uz ten raid ideš nemáš afkovat pri pule.pri prijmacom procese mozes byt úmyselne zahnany do kúta aby sme videli ako reagujes. Mne osobne to stačilo. Takze bye a LOCK

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-