Autor Téma: Haka - Shaman/Ele  (Přečteno 929 krát)

Haka

• Host
Haka - Shaman/Ele
« kdy: Červenec 29, 2014, 07:49:46 odpoledne »
1. Nick: Haka

2. Věk: 22

3. Rasa - Class: Orc shaman

4. Profese: Teprve budou

5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů): Ele/resto
http://armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Haka&gn=WitchHammer&group=1

6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):
http://2i.cz/718c6b4192 (záměrně ořezané, nechci mít vše podmacrované, nebavilo by mě to - používám klasické addony jako dbm, omen)

7. Mluvíte na TS když je potřeba?
 Až moc chvílema

8. Hrací čas:
 Skoro pořád

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec?
 Za shamana asi půl roku, wow tak 7 let

10. Seznam Altů:

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc?
 Vše kromě 10hc

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc?
 Vše kromě 25hc                   

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení)
 Witchhammer (rok)

14. Důvody odchodů:
 Snaha chodit guildovně icc a rs 25hc

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?
 Pravidelné 25hc slainy

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit?
 Takových bude spousta, konkrétně vyjmenovávat je všechny nebudu, neni to sloh

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC):
 Neřešim, nelaguje mi to, nepadá

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
Re:Haka - Shaman/Ele
« Odpověď #1 kdy: Červenec 29, 2014, 08:01:54 odpoledne »
Dolož prosím nový screen i s barem,díky.

Brummqt

• Azgala
  • Registered users
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Červenec 29, 2014, 08:36:43 odpoledne »
hmm ale vypada to dobre ten gear

Carressa

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Červenec 29, 2014, 08:37:45 odpoledne »
Malchmana ( Haku) poznam uz dlho, v pohode chalan, taktiky ovláda, nikdy s nim na raide nebol problém.
Ele Shaman sa nám hodí, za mňa PRO

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Červenec 29, 2014, 08:55:31 odpoledne »
Mohl aspon doplnit seznam altů a doufám,že se hlásí i s nima.Multiguild nevedem =).

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #5 kdy: Červenec 29, 2014, 09:03:20 odpoledne »

4. Profese: Teprve budou
10. Seznam Altů:

Hmm .. "teprve budou" dobře..
Vypiš ty alty díky .. neveřím že nemáš další postavy :)

Kvetoslav

• Class Leaders
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Červenec 29, 2014, 09:03:57 odpoledne »
Inu shrnme si to:
1. Na talentech a glyphech není snad co pokazit, no přeci jen bych přesunul minimálně 1 bodík z Improved shields do Booming Echoes... a ten zbytek můžeš dát bud do Fire Novy (Aby v tom RS ten ele taky něco udělal) či Convection, to už je na tobě.
2. Cheme vidět bary :) + Seznam altů by taky neškodil
3. Ten trinket sis mohl pořídit alespoň za heroismy nebo abyssal, ten overhit je celkem značný, na gs tu nehrajeme (až na faslyho, to je sfekhántr)... Jinak ke gearu nemám co vytknout
4. Profky určitě dodělat (pokud budeš přijat za shamana, uvidíme co máš ještě v zásobě)
5. Ench na backu vyměnit za silnější, z enchantu na rukavicích mi zaskočila žvýkačka.

Shrnuto podtrženo k tvému dobru hraje náš relativní nedostatek aktivních shamanů mainů, tudíž máš ode mě pro na testy. gl.
« Poslední změna: Červenec 29, 2014, 09:05:33 odpoledne od Kvetoslav »

Haka

• Host
« Odpověď #7 kdy: Červenec 29, 2014, 09:29:05 odpoledne »
1. Booming echoes neni problém doplnit na 2/2, ale Fire Novu pro mě nemá smysl zatím mít, protože nechodím RS 25hc a na normalu se nevyužije. Kdybych to chodil, měl bych to.

2. Hitový trinket je připravený na zahození, jen ne a ne padnout object nebo šupina, proto overhit neřeším. Naopak, hit budu muset přidat, uvidím jak to vyjde, možností je víc. (Ze stejného důvodu jsem neměnil ani ench na rukavicích, který se tu nelíbí a low ench na backu je proto, že to je trash back - nicméně pokud tolik vadí, je to otázka minuty ho přehodit)

3. Ano, nemám jen tuto postavu. Nicméně bylo mi opětovně stejně jako jiným nabídnuto přesunout si alespoň jednu nebo dvě postavy k Vám. Konkrétně minimálně Fasly o tom určitě ví. Na základě informací co Vám chybí a prohlédnutých přihlášek padla volba na ele shamana. Otevřeně říkám, že se všema postavama guildu neleavnu.

4. Ať teda víte s kým máte tu čest, tak tohle je seznam postav.
- Malchman - 6,4 bala/ 6,2 resto (LoD)
- Malkman - 6,8 retri/ 6,1 prot (LoD)
- Muscular - 6,4 fury/ 6,1 prot
- Haka - 6,1 ele/ 6 resto
- Exel - 6,1 unholy

5. Členství u vás mi bylo několikrát nabízeno, ale jak už jsem psal výše, všechny postavy nepřesunu. Myslím, že mám dostatek zkušeností a vědomostí na to, aby se Vám vyplatilo vzít mě i takto. Nemluvě o častém leadrováním world i guild raidů. Nebudu tu nějaké postavy zatajovat, není mi 13.

6. Chápu, že se multiguilding nelíbí, ale tohle je forma výhodné spolupráce pro obě strany. Alespoň dle mého názoru. Čas na guild raidy si určitě udělám. Momentálně mám brigádu na krátký a dlouhý týden, jinak stále studuji na VŠE. No možná Vás tohle přiznání odradí, ale třeba oceníte upřímnost ;)

Kvetoslav

• Class Leaders
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Červenec 29, 2014, 09:51:52 odpoledne »
Ani jsem nečekal, že takhle rychle a komplexně zareaguješ na to moje drobné šťourání, tím máš u mě obří plus. Nad věcmi přemýšlíš a to se mi moc moc líbí (ono by se to dnes dalo považovat za samozřejmost, nicméně na základě mých dosavadních zkušeností je většinou opak pravdou). Navíc nick je mi velmi povědomý z WR a nemůžu být jinak než 100% PRO, GL.

PS: Osobně proti MG nic nemám, pokud bys byl alespon trochu aktivní tak by snad nebyl problém, to už by se však odvíjelo od konkrétní situace.
« Poslední změna: Červenec 29, 2014, 09:54:39 odpoledne od Kvetoslav »

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Červenec 29, 2014, 09:58:43 odpoledne »
Takze sa tu hlasis za alta ? ale ok :D... ten ele by sa zisiel ale aj ten main Drood...Resto hlavne alebo balancak...mas odomna male pro .... a nwm ci ti nieco hovori meno Rroach,bol som tiez u Witchhammer

Brummqt

• Azgala
  • Registered users
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Červenec 29, 2014, 10:21:17 odpoledne »
Ja budu pro jen kdyz prejdes se vsema postavama nejak se mi tu nechce podporovat multiguilding

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Červenec 29, 2014, 11:09:19 odpoledne »
zadnej multiguilding s tim si di jinam , nebudem ti tu equipovat alta zatim co maina budes mit jinde

PROTI

Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem.

Haka

• Host
« Odpověď #12 kdy: Červenec 29, 2014, 11:13:40 odpoledne »
Ja budu pro jen kdyz prejdes se vsema postavama nejak se mi tu nechce podporovat multiguilding

Vezmu max 2 libovolné postavy. Ani to nemusí být shaman, ale zrovna ten Vám narozdíl od retriny nebo fury chybí.

Cimo

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Červenec 29, 2014, 11:47:54 odpoledne »
PROTI!!! nechcem tu mat shamana co chce mat multiguilding  vyber si ktoru guildu naozaj chces podporit na 100% a ty si nemozes davat podminky!! dobrovolne chces ist k nam tak nam nedavaj podmienky !!!

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Červenec 29, 2014, 11:59:41 odpoledne »
ponúknuté ti clenstvo mohlo byt ale urcite ne vo forme ako si to pojal. Pises dovod odchodu ze nedavate hc mody a na ts si povedal ze ti chybaju veci z rs a podobne.nemyslím ze niekto ma chut gearovat ti altou na ukor nasich ludi.ja to vidim jasne bud chces do guildy a prejdes z kazdou postavou alebo si len chces dogearovat altou. Mas len dve možnosti, tak si vyber. Btw sytuacia pri ktorej dostali inv ert a rony bola uplne ina ako teraz ludi je dost takze klásť si podmienky guilde do ktorej sa dobrovolne hlasis mi prijde ako bad joke. Po úvahe davam PROTI JAK NIKDY

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-