hoj, tímto vám chci oznámit ze bych se rád stal členem vaší guildy.
Mám tu vypsané jednotlivé body.
1. Hhordaak
2. 14 let
3. Blood elf Death Knight
4. Mining+Blacksmithing(6/6+6/6)
5. UH-5,9k GS/Blood 5,9k GS
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Hhordaak chctěl by jsem se jen omluvit za WF wristy a legy ale snazím se sehnat nějake jiné zatím nepadly
.
6. Za tuto odpověd se omluvam, nemůžu nikde ten screen najít kdyby jste někdo mě opravdu chtěl do guildy tak já jsem větsinou v OG ale to by jsme se domluvili (Srdecne se omlouvam).
7. Na TSku mluvím když je potřeba ale nebojím se ani jen tak si pokecat.
8. Hrací čas mam Ne-Čt cca 18:00-20:00(pokud nemám prázdniny) Pá-So cca 18:00-00:00.
9. Za DK hraju asi 3 roky skoušel jsem i jiné servery než je tento
.
10. Akym- Paladin level 80 Holy 5,4/protect 4K - Blood elf
Agrresor-Mage level 80 Arcane mage 5,7/Frost=PVP 5,4 -troll
Raxs-Hunter level 29
Pokud by jste chtěli nějakeho bala druida(můj bratr) tak by jsem přisel Dartn má si jen 5,7 ale natočí toho
dost.To bylo jen tak infomačně.
11.-12. Nemam slain ani jednoho s těchto bosů protože jsem tak jěště ani nebyl znám taktiky ale ani s guildou ani s Wolrdem jsem se tam nedostal.
13.-14. Witch Hamer asi 3 měsíce (Netolerantní lidé,smáli se mému věku,to doufám že u vás nebude).
Arrancar tam jsem teď na výpomoc pokud mě přijmete klidně se domluvím s GuM a on mě pustí.
15. Od vás očekávám solidní přístup k raidům ze že už si konečně sundam to LKčko, pozitivný přístup k věci, ale hlavně že se s tím raidem někam dostaneme.
16. Nikoho ve vaší guildě neznám omlouvam se.
17. Při lordovi jsem nikdy nemel více jak 100 latenci a FPS mam tak 30
Děkuji Hhordaak