Autor Téma: Orici - mage / frostfire  (Přečteno 677 krát)

Všetečka Marek

• Host
Orici - mage / frostfire
« kdy: Říjen 27, 2014, 06:56:09 odpoledne »
1. Nick: Orici

2. Věk: 19

3. Rasa - Class: Troll - mage (frostfire)

4. Profese: ench / tail (obojí 450/450)

5. Talenty Main/Off: Frostfire / Frost (není problém překopat na arcane, pokud bude potřeba :)   )
//armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Orici&gn=Unknown+Force&group=1

6. Screen celého UI, Equipu a main statů:http: http://screenshot.cz/EZQB9/

7. Mluvíte na TS když je potřeba? Ano

8. Hrací čas: Po-Pá od 18:00, So-Ne - pokaždé jinak

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Teď by to měl být přesně rok.

10. Seznam Altů: Blackwood (MM hunter 5,6k gs)

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? 10n a 25n ano

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? 10n a 25n ano

13. Seznam předchozích guild: Warmachines (několik měsíců), DOTA (možná 2-3 týdny), Darkwolf (měsíc), Dispensable (2 týdny max), Unknown Force (2 týdny)

14. Důvody odchodů: Warmachines byla, podle mě, moc fajn guilda, ale pak jsme se spojili s DOTOU. Odtud jsem odešel, kvůli nevyhovujícímu času raidů, do Dark Wolf, kde to celkem dobře šlapalo. Ale potom jsme přešli do Dispensable. Odtud jsem odešel kvůli jednomu nejmenovanému raid leaderovi a pár lidem, kteří mě dost slušně naštvali při jednom raidu. Nyní jsem v Unknown Force a odtud chci odejít, protože je to neaktivní guilda a nedá se tu složit ani GR pro 10 lidí.

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? Něco jsem o vaší guildě slyšel a většinou to byly pozitivní věci. Co od vás očekávám? Už dlouho jsem nebyl icc 25hc, RS 25n, a tak bych byl moc rád, kdybych se ,i mimo jiných, mohl těchto raidů s vámi účastnit.

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? Pár lidí u vás znám, ale nevím jestli by se jim za mě chtělo ručit :P

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): kolem 40

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
Re:Orici - mage / frostfire
« Odpověď #1 kdy: Říjen 28, 2014, 12:41:51 dopoledne »
Čauko.Ja som PRO. Luky si ta este pozret. Ako to mas s tym casom na raid?

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Říjen 28, 2014, 01:18:33 dopoledne »
neck by bylo lepší koupit si z BQ s SP crit haste ...nez mit tohle s SP hit haste
díra do pásku ti nic neříka? na třetí gem
a bindy skoro nic
uz chci videt jak klikas frost novu v rsku kterou mas az na 9....nebo blink az se budes potřebovat portnout z valkyry na LK zpatky na platformu...spellsteal bez bindu taky,...counterspell taky (např na lady na zruseni frostboltu)
Frostbolt rank 1 nikde na baru ..zrejme nepouzivas taky na valkyry ..nebo klikas z spelbooku?
potiony ani na baru nikde nemáš

Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem.

Orici

• Host
« Odpověď #3 kdy: Říjen 28, 2014, 08:10:11 dopoledne »
Co se týče času na raid, tak od 18:00 je pro mě ideální :) V DOTĚ se chodí až od 20:00 a to mi vůbec nevyhovovalo :/ proto jsem odešel (neboť jim sem tam byl k prdu a době taky :) )

To že bych měl lepší neck z bq vím, ale to by mi nejdřív musel padnout (a nebo pokud by byl v aukci za přijatelnou cenu).
Díru do pásku udělám hned jak to půjde a ty bindy.... I když tam nejsou vidět, tak je tam mám (až na tu frost novu), ale addon je neukazuje. Například Blink mám na kolečku, Spellsteal a Counterspell mám na 4. a 5. tlačítku myši.

Co se týče Frostboltu ranku 1, tak ten po pravdě vůbec neklikám :P ještě sem o tom ani neslyšel a rád bych věděl, proč se má na valkyry používat?

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Říjen 28, 2014, 09:45:19 dopoledne »
Citace
rád bych věděl, proč se má na valkyry používat?

na zpomalení valkýr

Lukynez

• Class Leaders
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Říjen 28, 2014, 10:19:46 dopoledne »
Zdravím já téměř nemám co vytknout hit v pořádku , toho critu by mohlo být více ale to dožene equip , haste v pořádku máš dole LK 25 hc RS25 hc tak že se počítá že víc co tam máš dělat ... akorát si vyndej na bary remove curse občas se to docela hodí ( lady ) jsem PRO TEST raid držím palce zatím čus :)

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Říjen 28, 2014, 11:58:35 dopoledne »
napis si niekomu z vedenia o test.

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Orici

• Host
« Odpověď #7 kdy: Říjen 28, 2014, 12:23:58 odpoledne »
ok díky :)

Jenom Lukynez, slain LK 25HC a Halion 25HC nemám, pouze normal :)
Ale LK 25hc slain jsem měl na dřívější postavě, kterou jsem před rokem smazal, a to na hunterovi jménem Hatlacuc (takže taktika není problém). Myslím že zrovna ty by jsi ho mohl znát, páč si nejsem jistý jestli jsme spolu nebyli v JDPZ :)

A RS HC jsem popravdě ještě nebyl, jen ty normálové.

A ještě jednou díky, večer budu na wow, takže někomu od vás dám vědět :)

Orici

• Host
« Odpověď #8 kdy: Říjen 28, 2014, 12:25:44 odpoledne »
A ještě k tomu remove curse... nemám ho v barech protože když jdu Lady v ICC, tak zapínám healbot a disspeluju pomocí healbotu :)

Lukynez

• Class Leaders
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Říjen 28, 2014, 01:25:18 odpoledne »
Tak je to v pořádku s cursem, jo hatlacuc mě něco říká a v jdpz jsem byl taky to byly jeste dobre časy na AN

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Říjen 30, 2014, 01:06:35 odpoledne »
přijat na Test