Autor Téma: Příhláška  (Přečteno 768 krát)

Hhordaak

• Host
Příhláška
« kdy: Listopad 20, 2014, 12:58:27 odpoledne »
1. Nick: Hhordaak
2. Věk: 14
3. Rasa - Class: Blood Elf - Death Knight
4. Profese: Mining 450 / BS 450 6/6 ICC 6/6 TOC
5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů): http://armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Hhordaak&group=2  MAIN: Blood Tank / OFF: UH
6. Screen celého UI, Equipu a main statů : (unbuffed samozřejmě): wowscrnshot_112014_122419.jpg
7. Mluvíte na TS když je potřeba? : Určitě, ale klidně si i s někým popovídám, nemám problém
8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Každý den Po-Čt 17-21/Pá-Ne 18-00:00
9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? : Pomálu to bude asi rok
10. Seznam Altů : Agrresor-Arcane Mage 5,9+/Akym 5,6+ H pala
11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? : Na této postavě nemám na mágovi mam 10n/25n
12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? : RS nemám nikde, protože jsem tam eště nikdy nebyl
13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení) : Witch Hamer - 1 Měsíc CCA
14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12): Nepříjemná atmosféra
15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? Očekávám od vás že konečně dostanu LK slain i 25hc bylo by to něco skvělého a že naberu EQ.
16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? : Paga, skontroloval mě dal mi pár otázek, bavili jsme se o setu, marku mam ale nemam Frosty
17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): Latency tam mam takových 17-25ms/FPS 115

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
Re:Příhláška
« Odpověď #1 kdy: Listopad 20, 2014, 01:46:31 odpoledne »
Citace
6. Screen celého UI, Equipu a main statů : (unbuffed samozřejmě): wowscrnshot_112014_122419.jpg

Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem.

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Listopad 20, 2014, 01:50:35 odpoledne »

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? Očekávám od vás že konečně dostanu LK slain i 25hc bylo by to něco skvělého a že naberu EQ.

mínus

Věk:
mínus
= PROTI

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Listopad 20, 2014, 02:02:32 odpoledne »
minus od Divine za VEK vobec neberem do uvahy...v guilde ich je dost aj mladsich.a to ze chce slain 25HC je tiez trocha divny minus...myslim ze kazdy co sa knam hlasi sa hlasi koli tomu (USE BRAIN).
K prihlaske... mohol si ju aspon niak farebne doladit alebo aspon prehladnejsie spracovat. ten screen... uploadni ho na www.nemesisup.cz a hod sem LINK od tial nie zo zlozky screenshot.
inak som sa snim bavil,profky ma na full, gear tiez v ramci naborovych podmienok a okrem RS taktiku ovlada. nemuselo by to snim byt tak strasne, chce to len dobrat setovku a je pouzitelny.
odomna  PRO na TEST
« Poslední změna: Listopad 20, 2014, 02:15:44 odpoledne od Pagáč »

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Hhordaak

• Host
« Odpověď #4 kdy: Listopad 20, 2014, 02:39:27 odpoledne »

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Listopad 20, 2014, 02:45:29 odpoledne »
no teraz vidim ze mas vsetky DEF CD bez bindu, trinkety, mind freez bez bindu, death grip bez bindu,nenabindovany horn ale na 2. mas mounta -.- ... neviem ci mas bindy skrite alebo ci to len niak divne ukazuje(stava sa) v opacnom pripade podbindovat apson to co som teraz tak zbezne zbadal. nevime ci sa mi chce mat tanka co nestiha rusit cast u lady lebo MF ma niekde v p*** na bare alebo co skape u LK lebo nestihne zapnut naraz def cd.

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Listopad 20, 2014, 06:28:04 odpoledne »
Zdravím, Hhordaak...

BLOOD
- Bindy > Nemáš jedinej vlastní bind (hlavně, že na "2" máš mounta a na ostatní spelly musíš klikat  ;D)
- Setovky > Chybí 2 tankovací setovky a mimo to i tankovací waist (možná i nějaký další doplňky, na armory máš špatný EQ, nemůžu se podívat)
- Sigil > Za 25x EoT si můžeš koupit tankovací sigil místo toho dmgovacího :)
- Glyphy > S těma jsem ti pomáhal, ale nebyly v aukci (proto je máš mít ještě před podáním přihlášky)
Macra na defensivní CDs jsem ti vypsal, potom jsem zjistil, že netušíš, co to jsou "defensivni CDs" ;D

UNHOLY vůbec rozepisovat nebudu, talenty vypadají jako nějaký pokus o PVE+PVP spec v jednom a EQ, co jsem viděl na armorech, byl taky z části PVE a z části PVP ( + screen unholy specu jsi vůbec nedoložil :) )

Profky máš doskillený, což je pěkný, ale ten zbytek už tak pěknej bohužel není

Budu rád, když se vyjádří i další členové guildy
Za mě teda určitě proti

Class Leader - Death Knight  NOOB as fck

Luxanna

• Host
« Odpověď #7 kdy: Listopad 20, 2014, 11:47:51 odpoledne »
Všechno potřebný už tu napsal Reve takže promiň ale Proti :(

Flenn

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Listopad 21, 2014, 10:06:27 dopoledne »
Tohodle týpka znám z WR bohužel výkony nic moc takže taky PROTI.

Brummqt

• Azgala
  • Registered users
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Listopad 21, 2014, 01:34:55 odpoledne »
Cao
- Ze statu pro tanka jsem ze screenu vysledoval bohuzel jen hit exp a armor a tyto staty jsou vporadku
 bohuzel nevidim tam ci mas def cap a % dostatek parry/dodge ,ktery by se melo pohybovat nekde v mezich 24-30% vcetne HoW buffu

-Nejak jsem nepochopil uz ten zbytek na tom UIcku tudiz se te ptam
1. Kde mas vytahnuty v barrech spell Rune Strike popr.. mas nejaky macra?
Proc zrovna takove usporadani spellu na barech.Nedal by se nejako vyuzit ten runic power kterej ti pravdepodobne prebejva?(death coil radsi ani nepis)
2. vis vubec co se stane kdyz pouzijes spell obliterate bez talentu annihilation?( pro tohle mi prijde zavadejici ze mas tenhle spell uplne zbytecne vytazeny na barrech...
3. jak resis AoE threat?
4. kde mas spell icebound fortitude?
Doporucuju krom doladeni eq doresit jeste uicko a bindy neni nic horsiho nez klikat neco za tanka sice uznavam ze icy touch ti tak 80% aggra poresi ale to nestaci nehlede na to ze v tom pravdepodobna mas chaos v rotacich spellech takze to by asi chtelo usporadat napr. jako to mam ja ;-)
« Poslední změna: Listopad 21, 2014, 01:48:46 odpoledne od Brummqt »

Curra

• Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Listopad 21, 2014, 03:46:13 odpoledne »
Všichni předemnou již napsali potřebné.. Za mě ale PROTI poznám tě z WR a to mi stačí..

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Listopad 21, 2014, 04:12:43 odpoledne »
vyřešeno ..
Opět nepřijat
/wave

/lock

Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem.