Rasa - Class: blood elf
na DK je lepší jiná rasa
4. Profese: Jwc zatim na 150 a mining
150 skillu k ničemu ..a na dmg mining k ničemu
6. Screen celého UI, Equipu a main statů: stamina: 1886
strenght: 2080
tohle je blbej vtip nebo jeste blbější vtip? nebo jen nechapes co se po tobě chce ..je velmi narocne pochopit co to je screen?
14. Důvody odchodů: Z gildy ´´No way´´ jsem odešel kvůli lidím. (jen mi říkali ze neumím točit, míto toho aby mě to naučili)
proto ze te nenaučili točit? ....no ..nemel by ses to naučit sam?...te musi nekdo "vodit za ručičku"?
jestli malo točis tady te na to bude upozornovat taky kazdej
a pokud to vídís tak ze sem jdes tak ze za to poradne neumís tocit a ze tu te vse naučíme tak se pletes, chcem jen lidi co uz za to umí na urovni a ne je zaučovat co jak mačkat
3. Seznam předchozích guild: Moje první gilda byla ´´No Way´´ (asi třičtvrtě roku), potom jsem šel do ´´pandemonium´´ (asi půl roku)
proc jsi ani nezminil dispensable kde jsi ted?
a co sem tak zkoukl armory tak první reakce kdyz sem to zahledl byla jen "to si ten clovek vazne jen dela srandu tou prihlaskou ne?"
meta gem jak pod na me z boku
gemy na 12 strenght? ....
Relentess boty s 12 crit gemem?
pasek pro jistotu bez gemů aby si se tema low gemama neztrapnil este víc
setovky ....to slovo ti zrejme nic neříká
mas overcap hitu jak krava a k tomu hitovej trinket? ....to snad né
v ringu gem na crit a staminu ...to jako na co staminu gemovat na UH DK? to za to planujes tauntovat nebo nejak tankovat ci jak ze potřebujes stamku?
Bryntroll do pve?...rly?...strašne težký udelat SH edgu? nebo jen linej nafarmit par PSsek
a enchanty absolutne zadny ,,,ja se nedivim ze ti v no way rikali ze malo tocis ..s tim co vidím bych řekl ze se ani normalne točit neda a s tema gemama, zadnyma enchama a slozeni eq .....ze se v DK ani trochu nevyznas nebo to uplne flakáš
(z naboroveho macra)"přijmeme schopne lidi minimalně s gearem ilvl264 set 4/5"
v prihlasce nevidím ani schopného človeka ani gear item lvlu 264 , ani 4/5 set
zkus nejakou slabší guildu tam te vemou nebo zustan tam kde si ted, tady jsi bez šance s tímto
PROTI JAK DVĚ