PS: Máte blbě vzorovou přihlášku - viz doplněk v závorce
Pagi: toto bejval alt Můj main byl warr Crixuss Nevím jestli je to migrací,ale glyph na CB ress mám klidně ti dám screen. To haste mi takhle vyhovuje. Co se týče talentů,tyhle se jeli na Ali,nevím jak u hordy,ale případně bych je změnil. Tahle postava byla v projectu u ali.Lux: Dík Xanin: Pokud myslíš Glyph of Wild Growth ,tak ten mám, pokud myslíš jiný,nebyl by problém předělat. A ANO ,vše mám ve vuhdo ... Healy,inerv, CB ress. Vali jsem nikdy nehealoval,vždy jsem healoval Raid. Abo u profa ? Mám na fokusu. Co se týče tý chesty,možná ta cloth má více haste než leather shoudlery,ale mě se nelíbí Cloth chesta na druidovi.Každopádně už vím o tom že máte hoodně r100 druidů, bavil jsem se s Divinetouch a proto dávám do pucu R100 shamu.
Xanin: Pokud myslíš Glyph of Wild Growth ,tak ten mám, pokud myslíš jiný,nebyl by problém předělat. A ANO ,vše mám ve vuhdo ... Healy,inerv, CB ress. Vali jsem nikdy nehealoval,vždy jsem healoval Raid. Abo u profa ? Mám na fokusu. Co se týče tý chesty,možná ta cloth má více haste než leather shoudlery,ale mě se nelíbí Cloth chesta na druidovi.