1. Nick: Luxanna
2. Věk: 15 let
3. Rasa - Class: Orkyně - DK
4. Profese: JWC 221/450 nejsou goldy... TAILORING 450/450
5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů): Nemám main používám co je třeba. Ale spíše hraju za Frosta..
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Luxanna6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě): Předem se omlouvám ale nejde mi na žádné stránce uploadnout obrázek ve formátu BMP nevím jestli je to internetem tady ale dodám je co nejdříve to půjde
7. Mluvíte na TS když je potřeba? Jsem ukecanej... Takže jo.
8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Nemám problém si odpoledne udělat čas když je to potřeba.
9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Už to bude rok.
10. Seznam Altů: Není potřeba nic vypisovat hraju jenom DK protože mě baví a zbytek altů je na Alianci.
11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? Vše.
12. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení) Horda = -
13. Důvody odchodů (navazující na bod č.12): Nebavilo mě to na Alianci.
14. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? Chci na raidy na kterých tomu lidé rozumí.
15. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? Nepotřebuju nikoho kdo se za mě zaručí.
16. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): 30-35 Latency bez problému.
Pozn.: Jsem v lázních a domů se vracím až kolem 7.dubna do té doby nemůžu chodit na raidy ani podobné věci protože wifi tu stojí za vyliž p**el, ano tento výraz se pro to hodí.