1. Nick:
Vynish2. Věk:
193. Rasa - Class:
Troll Shaman4. Profese:
Engineering +
Alchemy (předělám na Tailoring až bude čas)
5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů):
RestorationElementalMěl jsem i
Enhancementa, ale už me nebavil.
6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):
RestorationTalentyStatyElementalTalenty StatyCo se týče odkazu na armory na Elemental musítě překliknout z Restoration.
Co se týče UI no Vanilla cliker. Klidně mě ukamenujte nepomůže to.
Elemental byl udělán na požádání. Moc ho prosím nehodnoťte je tam 1/2 eq na Restorationa.
7. Mluvíte na TS, když je potřeba?
Ano. Většinou ale mám makra, když potřebuju Inervate, Hymn of Hope + Mana Tide Totem. Takže na Tsku nemluvim, když se mi nechce nebo když mě někdo z raidu nasere.8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00):
Jo neměl by to být problém. Jen jsem ještě nedostal svůj pracovní harmonogram což bych uvedl v nejbližší možné době.9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec?
Restoration Shamana hraji od Vanilli, ale stále se učím něco nového, protože na každém serveru je to jinak. Pokud i vy máte nějaké nápady, jak zlepšit shamana, jsem pro.10. Seznam Altů:
Vynishak - Feral tank + základy Feral dps, pak další za které nehraji
11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc?
Co se týče Icc. Mám slain všechny Lich Kingy na všech módech. 12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc?
Co se týče RS. Nemám slain jen na 25hc. A co se týká taktiky doučím se ji. Nejsem si jist úplně na 100% 13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení)
Nobodies - nejsem si jist ale asi 5-6 měsíců
Team 4 High - asi měsíc maybe
Defend of the Ancients - 2-3 měsíce
14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12):
Nobodies - Neshody s vedením ohledně raidů a chování. Leavl sem stejně bych dostal kick za neaktivitu
Team 4 High - TB měl dobrý nápad, ale rozpadlo se to
Defend of the Ancients - Podobné jako u Nobodies
15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?
Proč chci k Vám? Upřímně byl jsem požádán, abych si podal přihlášku od nejmenované osoby a sám sem to chtěl zkusitCo očekávám? Tak co bych mohl očekávat od guild, nějaký ten progress, nějaké to slain bosse.16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit?
Tuto otázku bych nechal jako neutrální.17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC):
Záleží, jestli mám k prozkoumání jiné PC jinak sem tak na 20 fpsDěkuji za jakékoliv
kladné i
protikladné reakce.
Váš
Vynish