1. Nick:Sheamus
2. Věk:22
3. Rasa - Class:Blood Elf Paladin
4. Profese:herb+alchemy (full)
5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů):mam sice tanka ale low cca 5200gs
6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):http://www.fastimages.eu/images/wowscrtot.jpg
armory:
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Sheamus7. Mluvíte na TS když je potřeba? Ano, bavim se i normalne :-) kdyz to neni potreba
8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): spise vecer kazdy den, kdyz mam volnej vykend na case mi nezalezi at uz je to rano ci vecer
9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Hraval jsem za vsechny classy ale na jinych serverech. Retri me vzdycky hodne bavil zvlast pokud ma good gear. Cca 1 rok
10. Seznam Altů:
11. Máte slain LK,RS 10n/10hc/25n/25hc? Toto spojim dohromady. Vzdy jsem byl pouze PVP hrac.Chtel bch zkusit i neco noveho. Wowko hraju asi 5-6 let a vzdy jsem jel jenom PVP. Mel jsem nahrabany nejaky NC tak jsem si poridil pres aukci tohoto paladina. Odchozeny uz neco mam voa, toc,os znam. Co se tyce icc uz jsem parkrat byl ale nikdy ne cely(nejak to neslo nekdo se odpojil pak to vypnul tank...) a RS vubec neznam. Pisu to tady jak to je co znam a co ne. Aby bylo jasny ze nejsem zadnej expert na PVE. Abych pak nezkazil celej raid.
13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení): momental jsem chvili ve WitchHammers ale nic moc.
14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12):
15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? Chci dobrou guildy kde se neco deje a mit jistotu ze se neco chodi. A pokud nekdo zkazi raid tak ne hned ze je c***k a k****n. To nechci, to uz jsem taky zazil. Neni to nic prijemnyho. Omylem jsem malem zkazil Gunship Battle. A to jsem si vyslech. PVE me chytlo a chci se zlepsovat nejenom ja ale i moje postava.
16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? Bohuzel neznam.
Rad bych jeste dodal: Dekuji za odpovedi meho prijeti ci neprijeti a pochopim pokud me nevezmete. Diky mejte se Sheamus.