Autor Téma: Paavol Hunter - Beastmastery  (Přečteno 1593 krát)

Aiw

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Paavol Hunter - Beastmastery
« Odpověď #15 kdy: Srpen 02, 2014, 08:15:01 odpoledne »
Takže chceš říct že sme lamy že máme bindy že nestíháme klikat? Že sme retardi když máme flašky vytažený na baru. Potion of speed (kupříkladu) to vždycky otvíráš bag?

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Srpen 02, 2014, 08:31:00 odpoledne »
Takže chceš říct že sme lamy že máme bindy že nestíháme klikat? Že sme retardi když máme flašky vytažený na baru. Potion of speed (kupříkladu) to vždycky otvíráš bag?
Asi otvara :D :D.....

Hotwing

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #17 kdy: Srpen 02, 2014, 08:41:51 odpoledne »
Místo řešení sraček mu radši domluvte test raid....

''Fight with Honor... Human''

Curra

• Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: Srpen 02, 2014, 09:02:11 odpoledne »
Jen pro doplnění.. Ptal jsem se jednoho z členů Project Ressurection, ohledně Pavola, zde mám odpověď..
https://imagizer.imageshack.us/v2/301x111q90/902/aSpEhx.jpg To je asi vše, co bych k tomu řekl, za mě měním názor na PROTI

Flenn

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Srpen 02, 2014, 09:26:34 odpoledne »
Pavol omlouvám se byl jsem s tebou v minulý guildě..Ale za tvoje chování PROTI...pve umíš dobře,ale chování bys měl zlepšit GL :)

roxxiggorg

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #20 kdy: Srpen 02, 2014, 09:46:36 odpoledne »
nwm jako co tu řešíte maina ma u aliku jeto pvpčkař a jediné místo kde je k nalezení je durotar u NPC na log arenky a nebo v BG u aliku jeden z hlavnich duvodu proč nebyl prijat predtim a svuj nazor nemenim ani ted(například sem tě neviděl na WR a to je chodím často a to už o nečem vypovida ne?trěba o tom že o PvE nestojiš).Bindy žádné řikej si co chceš ale nemužeš vše stihat aby to bylo ok(potion klikáš z inventaře?to je hodně OP!) Macro máš jen jedno ? :O jako to ne.....
to bylo tak ve zkratce jelikož ted nemam čas a chystám se na odjezd mimo brno.

NEPRIJAT
« Poslední změna: Srpen 02, 2014, 09:50:47 odpoledne od roxxiggorg »

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Srpen 02, 2014, 11:00:47 odpoledne »
Pavola poznam od OSB hrali sme spolu strasne dho a nikdy som snim nemal problem hrac je kvalitny a to co toci za to BM je LUXUSIK.Jako co tu riesite ? ani jedna vec nebola smerovana na GEAR a hracie KVALITY. vycitate mu ze nema bindy a preto NEPRIJATY ? okej takze mam kick lukyna a dalsich par ludi z R1 co su jak ste povedali klikermi a  tocia TOP  DPS OKAY takto niak to znie. Ze nema flasky a scroly na bare ? flasku si das raz za hodinu a scrol raz za 30 minut to potrebujes mat nutne na bare a rozhoduje to o prijati ? To nemyslite vazne.Jedine BM co mame v Guilde je foxi a za posledne dva  mesiace som ho videl na jednom/dvoch raidoch takze BM sa isto zide a hlavne z hernou kvalitou pavola. picujete donho ze chodi PvP viac ako PvE co ine mu ostava " Niciteloch" chodit guild rdf?Dobre viete ze tu je viac ako len zopar hracou co neboli snad ani jeden raid a hrajú cisto pvp a nikto na to nikdy nic nepovedal a nevadilo mu to.nenasiel som jedinu vetu co by sa tykala postavy statou talentou gearu gemou enchou ani nicoho co by sa tykalo hernej postavy.Co sa tyka toho screenu nic nedokazuje nevidim ani cas ani datum ani nick ani nic to mozem spravit aj ja lognem si dual acc a to iste napisem o napr tebe Love ked uz si chcel nieco dokazat tak to sprav tak aby to bolo overitelne a ne takto kluden sa na mna teraz uraz.donútili ste ma lognut alika po rokoch a pozdravil par starych blaznou(viem ze to sledujete zmrdaci :D) a overit si to o leave a kicku a ano LEAVOL takze foxi nechapem tvoje vyjadrenie. TYMTO otvaram PRIHLASKU a urcujem TEST RAID na R1 25 HC ICC vo stvrtok o 17:45. napis si Pali o inv vies kde ma najdes :)
« Poslední změna: Srpen 03, 2014, 02:38:23 dopoledne od Pagáč »

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Curra

• Zobrazit profil
« Odpověď #22 kdy: Srpen 02, 2014, 11:31:34 odpoledne »
Okej Pagaci mám tu ten completní screen při našem RS 25hc R2, když jsem psal Killerbee 😉 Zítra ráno ho tu máš, beru, že hopoznáš z dávných dob, ale to neznamená, že se člověk nemění 😉 To co jsem o něm slyšel od lidí z PR mi bohatě stačí, kludně pro tebe Pagi udělám pro Project anketu ohledně Pavola 😉 Pac a pusu Loverko :* Jinak.. Ohledně screenu mnou dodaného, tušil jsem, že se ozveš, proto ho mám ve třech kopiích speciálně pro Tebe Pagi ve třech barvách :)
« Poslední změna: Srpen 02, 2014, 11:34:32 odpoledne od Curra »

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: Srpen 02, 2014, 11:49:30 odpoledne »
pravda je taka ze bmko potrebujeme a lepsi kandidat ma ani nenapada .zbytok tejto story sa bude riesit interne a nie v prihlaske dik. P.S. Nezabudni na svoju mynulost a šancu si dostal doriesime si to interne v Guilde...Pre zatim lock do test raidu
« Poslední změna: Srpen 03, 2014, 02:15:36 dopoledne od Pagáč »

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

rooney

• Member
  • *
  • Glory Glory Man UNITED
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: Srpen 03, 2014, 01:36:31 dopoledne »
ja bych byl i pro jen kdyby se ten kluk vyspal...te n jeho overpower vychlastanyvyhuleny hlas me irituje ale nestkutecne...gl hf zdar kemo

roxxiggorg

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: Srpen 03, 2014, 06:02:33 dopoledne »
to že je kliker stale nemeni nic na tom ze jeto PVPCKAR A ALIK a určitě nevěřím tomu že bude hrát hordu tim to hasne radši nebudu mit na raidu BM než jeho u ktereho nemam jistotu že po lootnuti dbwcka si odkračí do durotaru.

roxxiggorg

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #26 kdy: Srpen 03, 2014, 06:05:19 dopoledne »
ja bych byl i pro jen kdyby se ten kluk vyspal...te n jeho overpower vychlastanyvyhuleny hlas me irituje ale nestkutecne...gl hf zdar kemo

stačí že máme metza :D

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #27 kdy: Srpen 03, 2014, 07:18:12 dopoledne »
Ten člověk je jeden z nejlepší BM hunterů na serveru .. (možná!) a vy ho odpálíte proto že nemá bindy? .. znám dost lidí co ty bindy proste nemá ale i tak jsou špičkou serveru.. jmenovat nebudu.

Nikdo se nevýjádřil k jeho gearu, talentum atd. a přesto ho odpálíte.
Jsem PRO jak jsem již psal a minimálně na test raid ho chci.

Carressa

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: Srpen 03, 2014, 07:35:40 dopoledne »
Ja ťa poznam z WR a viem že za toho BM točíš...
Ale nepáči sa mi, že sa k nám hlásiš za ALTA... Takže predpokladam, že si časom maina prevedieš k horde....

Krejczy

• Zobrazit profil
« Odpověď #29 kdy: Srpen 04, 2014, 05:58:09 odpoledne »
Sice nehrají uz tolik co dřív ale jsem urcite PRO bindy na huntra nepotrebujes:) ani ja je tam nemám :P