Autor Téma: Vaer-DeathKnight/Frost  (Přečteno 1630 krát)

Vaer

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Vaer-DeathKnight/Frost
« kdy: Srpen 08, 2014, 09:37:31 dopoledne »
1. Nick:Vaer

2. Věk:17

3. Rasa - Class:Orc - DeathKnight

4. Profese:Enchanting a Jewelcrafting

5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů): http://armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Vaer&gn=Dark+wolf&group=2

6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě): http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_080814_092536.jpg

7. Mluvíte na TS když je potřeba? Mam mikrák a mluvím když mám.. Takže nevykecávam do tska jak se mi zachce..

8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Vyhovujíci.

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Postavu mam 2 roky ale dk už hraju 3roky+-

10. Seznam Altů:Vaerer-Unholy Deathknight

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? Ano

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? Ne. Přestal jsem hrát aktivně wow před tím než byl RS vůbec spuštěn.

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení):Momentalně jsem v Dark wolf ale nejdéle kde jsem byl tak v Osb(aliance)

14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12):Přechod na cata(Ice wow)

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?Zdáte se mi jako solidní guilda s dobrým kolektivem.. Očekávam klidné iccko kde se nebude wipovat na blbosti..

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? Nevim o nikom :D

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC):Nedívam se na ty hodnoty ale zatím se mi nestalo že by mi to při pullu začalo lagovat (maximalně kvůli anathemy takže ty lagy ma každý)

Fas(z)ly

• Host
Re:Vaer-DeathKnight/Frost
« Odpověď #1 kdy: Srpen 08, 2014, 09:42:26 dopoledne »
Hele kočičko :D ke classe se vyjadřovat nebudu.. ale co ty bindy? :D

Vím že někteří lidi jsou dlouhoprsťáci ale nesedí mi "8" - plague strike "9"- icy touch :D
A Icebound bez bindu, kick bez bindu a presence klikáš taky v tom levém horním rohu? :)

Gear i staty by měli být v pořádku.

za mě N/A nemám rád lidi bez bindů :( (sorry luky :D)

Vaer

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Srpen 08, 2014, 09:46:39 dopoledne »
ehm Kick má byt na Rku ale vždy si to vyměnuju s gripem když jdu pvp tak tedka to je moje chyba že jsem to nepřehodil a na diseasy mam bindy ;) icy touch má byt na 7..

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #3 kdy: Srpen 08, 2014, 09:59:42 dopoledne »
má byt, moje chyba, blah blah :D

přehod to a hod nový screen prosím :)

Vaer

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Srpen 08, 2014, 10:07:24 dopoledne »

Curra

• Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Srpen 08, 2014, 10:20:35 dopoledne »
Staty/eq bych nijak moc nerozebíral, zdají  se mi v pořádku, ale ty bindy.. To máš podbindované nebo máš tak dlouhé prsty, jak už tu zmínil Fazly? :D Zkus Q,E,R,T,F atd. Máš díky lehčímu přístupu lepší orientaci na klávesnici i ve hře např. za běhu, můj názor :) Ale zatím N/A

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Srpen 08, 2014, 11:25:33 dopoledne »
Zdarec...
První, na co jsem se díval, jsou staty a ty jsou v pohodě, hit je sice trošku pod capem, ale na anathemě stejně missovat nebudeš, možná vyjímečne :D
Dále bindy, u těch je to horší, chybí Ti bind na Icebound Fortitude, což Ti často může zachránit život, nevidím macro na Unbreakable Armor (na liště nemáš Blood Tap, používáš ho vůbec ?) a pár zakladních bindů, například na Icy Touch, Plague Strike, Pestil... Přijde mi, že klikaní na spelly Tě zbytečne zpomaluje v reagování a hlavně se potom musíš otáčet šipkama :D
No, za mě N/A , zkus si přidat nejaký bindy, bude se Ti s tím hrát líp, až si na ně zvykneš ;)
PS: Dodělej si JWC :D

Class Leader - Death Knight  NOOB as fck

Brummqt

• Azgala
  • Registered users
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Srpen 08, 2014, 11:26:26 dopoledne »
nwm co v pripade uchazece dela bind SR ani E ale it a ps na 8 a 9 se mi ani trochu nelibi stejne tak vetsina chybejicich bindu na spellech chybi spell blood tap

Vaer

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Srpen 08, 2014, 11:29:32 dopoledne »
Zdarec...
První, na co jsem se díval, jsou staty a ty jsou v pohodě, hit je sice trošku pod capem, ale na anathemě stejně missovat nebudeš, možná vyjímečne :D
Dále bindy, u těch je to horší, chybí Ti bind na Icebound Fortitude, což Ti často může zachránit život, nevidím macro na Unbreakable Armor (na liště nemáš Blood Tap, používáš ho vůbec ?) a pár zakladních bindů, například na Icy Touch, Plague Strike, Pestil... Přijde mi, že klikaní na spelly Tě zbytečne zpomaluje v reagování a hlavně se potom musíš otáčet šipkama :D
No, za mě N/A , zkus si přidat nejaký bindy, bude se Ti s tím hrát líp, až si na ně zvykneš ;)
PS: Dodělej si JWC :D
Pestilka na kolečku na myši,Icy touch na F a plague strike G ,Unbreakable Armor mam na 5 a čas na Icebound Fortitude si udělam :D na Ečku mam ERW

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Srpen 08, 2014, 11:35:15 dopoledne »
Unbreakable Armor nemáš v macru s Blood Tapem ?

#showtooltip Unbreakable Armor
/cast Blood Tap
/cast Unbreakable Armor

Ty bindy nejdou na screenu vidět :)

Vaer

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Srpen 08, 2014, 11:45:14 dopoledne »
Unbreakable Armor nemáš v macru s Blood Tapem ?

#showtooltip Unbreakable Armor
/cast Blood Tap
/cast Unbreakable Armor

Ty bindy nejdou na screenu vidět :)
No mam ho v makru s racialkou od orku (bind SR)

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Srpen 08, 2014, 11:48:58 dopoledne »
Jestli je to všechno pravda, tak teda měním na pro, jedno DK se sem snad ještě vleze, ale jestli kecáš, nechám Ti to vyžrat :D
(Ten bind na Fortitude si stejně udělej, bude se hodit)

Vaer

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Srpen 08, 2014, 11:49:41 dopoledne »
Jasně provedu a nekecam :D nemam důvod lhát :D a díky moc za to makro :)

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Srpen 08, 2014, 12:03:12 odpoledne »
N/A dalsi co nevie ake spelly kde ma mat a zisti to az mu to tu niekto napise. bindy na screenoch a bindy s komentom sa moc nezhoduju ? zacinas rotaciu od poslednych cisel na klavese ? nechapem.
Frostou je momentalne pomenej prazdniny/dovolenky/fap time u jazera. napis si in game o E-test a uvidime co s tebou najdes ma na setko co sa vola PAGA - a nieco za tym momentalne som online aj na TS tak staci poke
P.S. ten nick poznam hral somnou v OSB ako uz spomenul ALE ocenil by som to TS, pokecat ci si to fakt ty alebo ci je to len dalsia aukcia stajla postava.
« Poslední změna: Srpen 08, 2014, 12:15:04 odpoledne od Pagáč »

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Srpen 08, 2014, 12:38:06 odpoledne »
E-testik: 12/16=75%
Hovoril si ze si dlho nehral tak prizmurime ocko ale doucit sa PROFA co robi co a podobne.
Test Radi si das teda v Nedelu icc 25HC R2 17:50 INV Time.
GL

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-