Autor Téma: Grandpa - DK/Frost  (Přečteno 735 krát)

Grandpa

• Zobrazit profil
Grandpa - DK/Frost
« kdy: Září 02, 2014, 03:50:12 odpoledne »
1. Nick: Grandpa

2. Věk: 21

3. Rasa - Class: Undead - DK Frost/UH

4. Profese: Tailor / Mining

5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů): Main Frost 0/53/18, Off UH 1/17/53.. http://armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Grandpa&gn=WitchHammer&group=1

6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě): http://imgupload.sk/viewer.php?file=yft11ejg82y1hdin4x3y.jpg

7. Mluvíte na TS když je potřeba? : Jasne, bez problémů

8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Vyhovuje

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? : cca 2 roky

10. Seznam Altů: Zatím nemám

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? : 25n , jinak 25HC 10/12

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? : 10n a 25n

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení): WitchHammer asi 2 měsíce

14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12): Nepravidelné raidy, nevhodný raid time, celkově nuda :D

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? : Očekávám pravidelné raidy na úrovni, pohodový kolektiv, kvalitní vedení :)

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? : zase tak dobře je neznám ale byl jsem s Vámi několik raidů 25n když se dobíralo na Wordu.

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): Latence kolem 18ms a FPS 20-30

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Grandpa - DK/Frost
« Odpověď #1 kdy: Září 02, 2014, 04:12:35 odpoledne »
čau...

jedno frost dk by sa mozno aj zislo ale.... mas overcap exp skoro o necelu polovicu...bindy nevidno ale mozno je to tym UI skus poslat screen z bindamy nech posudime... :)

zamna N/A skor proti

Grandpa

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Září 02, 2014, 04:19:57 odpoledne »
Jojo s bindy je to jen UI.. je to bartenter 4 .. tu je screen http://imgupload.sk/viewer.php?file=ibkt9bnc9zazzkqnyeqe.jpg.. stím overcapem to vím ale to je trinketem zatím nemám jiný :/

Hotwing

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Září 02, 2014, 05:32:42 odpoledne »
Důležitý bindy to má, eq docela v poho třeba Pro.
PS: Sežeň si v nejbližší době nějaký lepší trinkety.. třeba skullu nebo tak něco, ten trink z tocka je napiču.
« Poslední změna: Září 02, 2014, 07:21:30 odpoledne od Hotwing »

''Fight with Honor... Human''

Luxanna

• Host
« Odpověď #4 kdy: Září 02, 2014, 05:34:25 odpoledne »
Zdarec, equipově na tom nejsi nejhůř ale co se týče toho Expertisu tak bych vyměnil trinket z ToCka za Mirror of Truth za Heroismy. Chápu že ve WitchHammeru to bylo takový že se na tebe trinkety apod. asi moc nedostali. Hit celkově v pohodě, já jsem PRO na TEST RAID at' se ukáže když už ho chudáka určitě kicknuli :D

Luxanna

• Host
« Odpověď #5 kdy: Září 02, 2014, 05:36:17 odpoledne »
A PS: Vyměň si runy na zbraních Fallen Crusader na Main hand a Razorice na Off hand :P :)

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Září 02, 2014, 05:40:11 odpoledne »
Cau, v prihlasce jsi uvedl, ze off spec mas unholy, ale armory mi ukazuji 2x frost (z toho ani jeden spravnej build)
Expertise mas overcap
Nelibi se mi nesetova head a nesetove hands, pritom mas setove legy (ktere se nejedou)
Trinkety, ktery pouzivas, jsou ti na DK k nicemu (Co takhle Mirror of Truth za par triumphu, banner z toch?)
Na main hand i off hand mas (podle armory) razorice, coz taky bohuzel neni spravne
Vidim tam mnoho chyb a protoze frost DK mame hodne, musim byt proti
« Poslední změna: Září 03, 2014, 08:03:18 dopoledne od Revenget »

Class Leader - Death Knight  NOOB as fck

Grandpa

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Září 02, 2014, 06:05:08 odpoledne »
Podle všeho to vypadá, že armory ještě nejsou aktualizované.. talenty mám jinak. A s trinketem máte pravdu ale už sem pořídil jiný ;)

Gazda

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Září 03, 2014, 09:18:51 dopoledne »
Reve to zhrnul dobre, vypisal vsetke nedostatky, bohuzial mi nejde net a tablet mi tie tvoje screeny nezobrazil, nemozem ich posudit....  pred podanim prihlasky je nutne pripravit a doladit ucet na 100% to si ty bohuzial neurobil...
Naviac nemas skusenosti s hc modmy co je velke minus kedze sa upriamujeme hlavne na ne. +  Dk je hoooooodne
Odo mna mas Proti.

vynish

• Host
« Odpověď #9 kdy: Září 03, 2014, 12:29:21 odpoledne »
Vcerejsi RS 25n 7x DK nepotrebujeme dalsi promin ale PROTI jen z duvodu moc DKcek

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Září 03, 2014, 05:51:32 odpoledne »
Obdrzel jsi 4x proti a 2x pro
Mas nejake chyby v EQ a ve statech, kdyz je napravis, muzes to zkusit znovu
Tentokrat neprijat - LOCK

Class Leader - Death Knight  NOOB as fck