Autor Téma: Přihláška SH Priest  (Přečteno 2012 krát)

Rizekk

• Host
Přihláška SH Priest
« kdy: Září 23, 2014, 07:56:53 odpoledne »
1. Nick: Rizekk

2. Věk: 21

3. Rasa - Class: Blood Elf- Priest

4. Profese: Enchanting 434 a Tailoring 427

5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů):
Main: http://armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Rizekk&gn=Dispensable&group=1
OF: http://armory.project-nemesis.cz/character-talents.xml?r=Anathema&cn=Rizekk&gn=Dispensable&group=2
6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):
unbuffed: http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_092314_192654.jpg a http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_092314_192708.jpg
7. Mluvíte na TS když je potřeba? Ano mluvím pořád :)

8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Mam práci na směnný provoz, takže jednou za 14 dní a víkendy mohu :)

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Za Shadow priesta hraji cca 1.5 roku.. A disco to mam jen na 5 Manky :) Zatím :)

10. Seznam Altů: Frostrizek FF mag, cilijos Protec paladin, Vajda kámošovo char, ale už za něj nehraje, tak mi ho dal :)

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? Slain LK 10/25 N HC-nikdy jsem nebyl. ale sleduji videa

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? RS 10n down 25 progres HC nikdy sem nebyl, ale sleduji videa

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení): The Destroyers, Spirits of the Dead, Dispensable.

14. Důvody odchodů (navazující na bod č.13): The Destroyers- už jsi nevzpomenu, jak dlouho jsem tam působil. Měl jsem roční pauzu. Spirits of the Dead - rozpad guild přechod k Dispensable

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? Chci do guildy, protože chci si zajít pořádný raid. Očekávám Dobrý přistup a fajn lidi + chci dát LK na 25 hc a na worldu je to nemožné, chci se tam aspoň kouknout :)

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit? Neznám tam nikoho, ale plno lidí mě vidělo na World raidu. :)

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): FPS kolem 50 a Latence Dle počasí

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Přihláška SH Priest
« Odpověď #1 kdy: Září 23, 2014, 08:20:01 odpoledne »
Mmmmmm.....rizeky mam moc moc rad...+ ktomu zemiaky a salat

Aiw

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Září 23, 2014, 08:22:10 odpoledne »
Sem Pro sh se hodí bych řek, ale test raid je icko 25 hc, citíš se na to když si hc nebyl? :D

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Září 23, 2014, 08:24:26 odpoledne »
Nedávno jsem někde slyšel, že jsi celkem cholerik, co je na tom pravdy ? Máme od tebe čekat "útoky" na členy guildy ?

Class Leader - Death Knight  NOOB as fck

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Září 23, 2014, 08:27:45 odpoledne »
Nedávno jsem někde slyšel, že jsi celkem cholerik, co je na tom pravdy ? Máme od tebe čekat "útoky" na členy guildy ?

Co to co to ?... Popis  nam trosku o tom :) radi si to precitame ...

Fuuu a utocit na clenov guildy.... Hmmmmm tak urcite
« Poslední změna: Září 23, 2014, 08:29:25 odpoledne od Fooxi »

Revenget

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Září 23, 2014, 08:30:17 odpoledne »
Nevhodné chovaní uchazeče se nedávno řesilo v přihlášce do jiné guildy, sám jsem se s uchazečem nesetkal, proto chci znát i jeho názor na své chování

Class Leader - Death Knight  NOOB as fck

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Září 23, 2014, 08:32:03 odpoledne »
Nevhodné chovaní uchazeče se nedávno řesilo v přihlášce do jiné guildy, sám jsem se s uchazečem nesetkal, proto chci znát i jeho názor na své chování

Tak urcite

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Září 23, 2014, 08:45:37 odpoledne »
"15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?:chci dát LK na 25 hc a na worldu je to nemožné"

To sa podla mna nestane...:D  a world jak ze je to nemozne ? :D kukni si nas G web :D tam mas killnuteho LK na 25hc world :D.....+ world pravidelne dojde na 25hc az po LK :)

Rizekk

• Host
« Odpověď #8 kdy: Září 23, 2014, 09:00:08 odpoledne »
Ahoj ne nejsem cholerik jen mi ulítlo sprostý slovo, jinak sem velmi klidná povaha. Šlo o to že jsme šli VOA 25 a leadr chtěl přendat z 10 na 25, ale nešlo mu to, tak sem mu napsal že to zkusím,  ale já sem dal 25 a někdo byl furt dnu psal jsem ať vyleze, no on vylezl, ale zas tam šel nikdo jiný, tak jsem napsal mužský pohlavní orgán a ať de ven. Bylo to jen kvůli tomu že jsem chvátal na odpolední. Icc 25hc mam down po LK omlouvám se, zda sem to blbě napsal.  Díky zatím ahoj  :) ;)

vynish

• Host
« Odpověď #9 kdy: Září 23, 2014, 09:17:51 odpoledne »
Něco jako "Fasly" aka LK 25hc ? :D

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #10 kdy: Září 23, 2014, 09:44:39 odpoledne »
Zdravím Tě,

tři talenty z Disca na Shadow by bylo dobré dát jinam.Jinak jsem PRO priest se hodí.

roxxiggorg

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Září 24, 2014, 03:12:07 odpoledne »
o priestovy vím jen to že mi dá na mága infusku na tanka supresku a na raid bublu its all :D takže N/A nech rozhodnou ti co tomu rozumi

Poppop

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Září 24, 2014, 03:38:00 odpoledne »
nevím no jestli řešit něco v tom smyslu co napsal.. protože banda čůráků tu stejnak je.. :D

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Září 24, 2014, 03:54:40 odpoledne »
nevím no jestli řešit něco v tom smyslu co napsal.. protože banda čůráků tu stejnak je.. :D

Si zabil :D

Luxanna

• Host
« Odpověď #14 kdy: Září 24, 2014, 04:16:57 odpoledne »
Asi tak jak říká Poklop na worldu se najdou jistý individua no .. heh Pro prejt se hodí ..