Autor Téma: Přihláška SH Priest  (Přečteno 2020 krát)

Poppop

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Přihláška SH Priest
« Odpověď #15 kdy: Září 24, 2014, 04:26:06 odpoledne »
Asi tak jak říká Poklop na worldu se najdou jistý individua no .. heh Pro prejt se hodí ..

Oprav to nebo na tebe pošlu kletbu velkého disconnectu a nepujde ti rok internet.. :D

Hotwing

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #16 kdy: Září 24, 2014, 05:02:26 odpoledne »
Pro, jsem tky cholerik aspoň si budu mít s kým pokecat :D

''Fight with Honor... Human''

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #17 kdy: Září 24, 2014, 05:37:48 odpoledne »
Něco jako "Fasly" aka LK 25hc ? :D

Bereš si mě do huby?.. :D

Rizekk

• Host
« Odpověď #18 kdy: Září 24, 2014, 07:38:45 odpoledne »
Ahoj tak jsem rád že tu čtu že jste pro. :) ;) Ano máš pravdu na world jsou tací, který sou krapet mrd... :D
Co se týče tich talentu myslíš shadow affinity že, tak jsem to měl, ale změnil jsem jen pac affinity je celkem zbytečné, když mi mana nedochází. :) a v discu mental agility snižuje cenu  many   z instantních castu. :) Sice mam jen jeden bodík na to, ale 4% se celkem šiknou třeba na profesorovy, když furt běháš a lupeš jen instanty :) a někde jsem jsi dal miss bod, pač bych na mental agility měl mít 2 body :)

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #19 kdy: Září 24, 2014, 09:09:04 odpoledne »
Hele =D ... Shadow Affinity snižuje taky aggro tam nejde vůbec o manu a navíc je to jen po dispelu,ale to by jsi mohl znát.V discu ty 3 talenty ti jsou uplně naprd.

Rizekk

• Host
« Odpověď #20 kdy: Září 24, 2014, 09:18:29 odpoledne »
Tak Priest má fade nato aby si shodil agro :) a hlavně Priest  neagruje. :) jj to vím že to je po dispellu,
ale nechám jsi poradit :)

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #21 kdy: Září 24, 2014, 09:29:25 odpoledne »
Někdo agruje někdo ne nu.Sice je fade,ale taky jsou chvíle kdy je CD.Podle mě je více využitelné ta redukce.

Rizekk

• Host
« Odpověď #22 kdy: Září 24, 2014, 09:36:25 odpoledne »
ano ale jak říkám agruji tak jednou za pull a to jsi dám fade. :)

Gazda

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #23 kdy: Září 25, 2014, 10:37:14 dopoledne »
Priest sa hodi ako sol , no zasa nemozme zob rat vsetko co na pise odo mna mas velke PROTI
Dovod jednoduchy, robil som ti raid leadra ked si na to pametas , teraz neviem ci to bolo vo wings of aurora alebo Insanity, no mam z tebou zle skusenosti, sem tam leave raidu sem tam neochota a po nabrani gearu ktory sme ti v tom case mohli umoznit leave bez jedineho slova takychto hacov nepotrebujeme aj keby mali gear aky kolvek.
Toto je iba moj hlas , mozno ma vacsina prebije realnymi dovodmi a stale mas sancu sa k nam dostat, no odmna pro mat nebudes.

Gazda

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #24 kdy: Září 25, 2014, 10:49:48 dopoledne »
no a este ku screenu a ku clase
niektore spely bez bindov ktore realne vyuzijes v roznych situaciach napr. a)Fear - Lady niekedy je otazky sekundy pouzit ho a zachranit tak pripaddneho cloveka , bindom je to omnoho rychlejsie ako klikom.
b) arcane torent- na baroch ho mas dvakrat a ani jeden nie je nabindovany- priklad- ked si v rs 25hc a spamujes mind seari kazdu chvilku zide sa ti pri prechode alebo inom pohybe doplnit si narychlo manu, aspon ja pouzivam pre pohyb mys takze je tu realna koliziza doplnenia many a pohybu ....
c) Fear ward- Ten vyuzivas malo ale aj to sa sikne nabindovat (toto sa da dat do gridu ked sa nemylim takze ak to mas nepovazuj to za zdrb) - napr . BQ hodis si to pred zletovkou na seba a mas dispel ostatnych
d) Scroly a potky (Haste) bud ich nepouzivas alebo ich nemas na baroch co je chyba
e) dispely predpokladam ze mas na gride ale ani to nieje uplne odveci podbindovat/macrovat - napr. aby si sa sam dispelol pekne  na rs ale.bo lk

Hit riesit nebudem kedze sa ti nezhoduje hit na screene s hitom na armoroch
Spatne socketovanie - kym nemas haste cape z eq( co rozhodne nemas ) sa socketuje na soket bonusy, nedavaju sa sockedy 20 haste, potom cisty spell power(pripadne doplnenie o hit pokial nemas ) ....
Tod vse klady pisat nebudem
« Poslední změna: Září 25, 2014, 10:52:21 dopoledne od Gazda »

orcarlos

• Zobrazit profil
« Odpověď #25 kdy: Září 25, 2014, 04:25:01 odpoledne »
Pěkný průměrný equip, byl bych PRO test raid.

Rizekk

• Host
« Odpověď #26 kdy: Září 25, 2014, 06:54:45 odpoledne »
Ahoj all hale Gadza vůbec nevím o čem to mluvíš, jaký leavovaní nikdy za eru wow jsem nešel raid, abych jsi vzal eq a leavnul to si mě asi s někým pleteš..1. Jinak co se týče bindu není problém na bindovat :). Potky na haste nepoužívám, pač jsem je v aukci ještě ani neviděl. 2. Nemam splněn ve dvou socket bonus, tak nevím co ti na tom vadí.  Vím že bych měl socketovat ne 20 haste ale 12sp a 10 haste, ale pak bych mel docela málo haste se mi zdá... Čím více haste tím rychlejší  MF čím rychlejší MF tím větší dmg, :) ale když na tom budeš trvat tak jsi to předělám TO NENÍ PROBLÉM, ale ty klady  jsi mohl napsat :)   

Rizekk

• Host
« Odpověď #27 kdy: Září 25, 2014, 06:56:13 odpoledne »
sry za Gadza-Gazda

Gazda

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #28 kdy: Září 26, 2014, 10:36:20 dopoledne »
nepletiem si ta s nikym :) to meno mi ostalo v pamati celkom dobre su to uz vyse 2 rokov
prisiel si do guildy bol si par raidov nieco si vyhral a potom si leavol guildu
k tym kladom no, ked inac nedas :
+ Profky
+/- glyphy mas dobre aj ked jeden sa meni do rs 25 hc (mozes mi do odpovede napisat aky)
+ gear na urovni ktoru pozadujeme
+ off spec aj ked nevidim gear , tak discant sa vzdy zide

Rizekk

• Host
« Odpověď #29 kdy: Září 26, 2014, 04:10:38 odpoledne »
Gazda fakt jsi nevzpomínám na nic podobného, ale píšeš 2 roky zpátky co vím já guild wings of aurora a nebo Insanity to vůbec neznám a ani nevím že existovali. :D RS 25 hc Jsem ještě nebyl, takže fakt nevím jaký glyphs se mění.   ???  :( Ale poptám se abych věděl :)