Autor Téma: Hotwing - Hunter/MM  (Přečteno 967 krát)

Hotwing

• Host
Hotwing - Hunter/MM
« kdy: Duben 22, 2014, 08:10:17 odpoledne »
1. Nick: Hotwing

2. Věk: 17

3. Rasa - Class: Orc - Hunter

4. Profese: Ench/Tailor (chci profky v nejbližší době předělat)

5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů):
MM-http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Hotwing

6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):
UI:http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_042214_195757.jpg
Staty:http://nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_042114_185815.jpg

7. Mluvíte na TS když je potřeba?: Ano, rád si popovídám, ale vím kdy mám držet jazyk za zuby.

8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Teď mám zrovna hromadu volného času tak nic nedělá problém.

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec?: Celkově za huntera přes 4 roky tu na AN hraju ale teprve něco málo přes půl roku.

10. Seznam Altů:
Fastercaster: R100 druid(low eq)
Dvouprdelac: Fwar 5,4 gs

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? Ano/ano ne/ne (25hc zbývalo 15%)

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? Ano/ano ne/ne

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení): Last Attempt - cca 4 měsíce

14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12):Rozpad

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?: Jen si chci kvalitně zaraidovat nic víc, o eq mi vůbec nejde.

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit?: Bohužel ne, jelikož jsem migroval asi před týdnem k hordě.

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): S FPS nemám problém, stabilně jedu na něco kolem 30fpsek a to samé latency, stabilní i když občas vyskočí třeba na 1k ale to je opravdu vyjímečné.

Doufám že se přihláška líbí a rozhodnete se co nejlépe :).
Hotwing.

Ceron

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Hotwing - Hunter/MM
« Odpověď #1 kdy: Duben 23, 2014, 06:41:39 dopoledne »
Ano/Ano/Ne/Ne.Hľadáme ľudí na RS25HC to nemáš....ICC25HC tiež nemáš... Linky na screeny ti nedjú,edit-to.K ostatnému sa vyjadrovať nebudem za mňa N/A
« Poslední změna: Duben 23, 2014, 06:59:11 dopoledne od ceron »

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #2 kdy: Duben 23, 2014, 08:32:29 dopoledne »
Přihláška v RE?

Hmm .. RE / DoH.. takhle nějak myslíš že? čekáš že když tě do rapidu nevezmou tak půjdeš k nám.

N/A.. tohle nemam rád.

jamka

• Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Duben 23, 2014, 09:32:43 dopoledne »
Ahoj,
1) mas malo hitu - pises, ze huntera hrajes 4 roky, tak za ty 4 roky by si mohl vedet, kolik je hit cap (a ani mi nerikej, ze nemissujes).
2) napsal jsi, ze nemas slain RS 25N/ RS 25HC - kde si potom vzal boty a trinket z RSka? nadobihane? (to nemam rad).
3) rekl bych, ze soucasny stav hunteru je plne dostacujici - 3 hunteri na R1 a pak se najdou minimalne dalsi 3 hunteri (alti) kteri mohou plnohodnotne nahradit lidi z R1.
4) za tu prihlasku do RE velke minus

Hotwing

• Host
« Odpověď #4 kdy: Duben 23, 2014, 09:39:29 dopoledne »
RS25n slain mám na dobíhaní ty boty nejsou, napsal jsem to špatně.  Hit? 142 hit cap byl a je u ali nevím jak u hordy. RS25hc mám naprogressováno na zpaměť, to samé LK jen jsme ho nikdy s guildou nedali a ta přihláška u rapidu byla unáhlená jelikož jsem tu jinou dobrou guildu neznal.

Hotwing

• Host
« Odpověď #5 kdy: Duben 23, 2014, 10:59:38 dopoledne »
jo a screeny jdou, několikrát jsem je zkoušel.

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Duben 23, 2014, 12:19:23 odpoledne »
1.Malo hitu...hit staci 6% co je 170cca
2.Ziadne bindy trapy,chcel by som vydiet ako budes stihat trapy na LK...
3.A velke - odomna za tu prihlasku do RE....
4.A hunterov je celkom dostatok minimalne na R1 su furt 2 az 3..a furt sa najde aj nejaky poriadny alt...
A nech sa vyjadri este CL...
Cize z mojej strany PROTI

Hotwing

• Host
« Odpověď #7 kdy: Duben 23, 2014, 12:40:13 odpoledne »
Žádné bindy ? aha...

roxxiggorg

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Duben 23, 2014, 02:32:39 odpoledne »
tě péro  Hotwing
takže bych to nějak shrnul
+ talenty -(na těch se nedá co posrat) takže sou v cajku.
- nemáš hit cap (píšeš že si přišel z Aliance to je nějakej duvod k tomu abys před podaním přihlášky neměl hit cap?! a to že alici maj 1% hitu v racialce určitě víš a tak sis mohl domyslet že u hordy to nejspíš nebude a dodělat si to 1%..
+ tailoring neni špatnej sám ho mam ale ten enchant bych zmenil sice neni spatnejch 2x 40ap ale to je tak pro BM spis bych volil JWC kde si vyberes podle sveho co si kam das.
+ bindy máš ale furt mi tam chybí bind na vyvolani peta. to v roomce klikaš na vytahnuti peta? to by asi nedelalo dobrotu co takže nabindovat (když už máš bind na aspekt na doplnení many proc nemaš bind na aspekt of hawk... EHM!!!
- Glyphy máš 2/3 dobře ,ten 1 předelej a dopiš jakej bys vymenil a za jakej dekuji
- Nemáš down ICC25hc a RS25HC nwm ci bys byl užitečnej a fakt bych nerad kdybys dosel na LK nedal trapu a nedejbuh nedal FD na defile to bych tě normalně ukřižoval.. :D
+ eqip máš dostačujici až na ten neck .... pokud máš v planu ho zmenit tak mi napiš za jakej diky.
dale se nebudu opakovat po ostatnich hračích...
dodelej nedostatky odepiš nato na co sem žádal a možná dostaneš šanci.
uvidíme třeba se za tebe někdo zaručí co tě zná z aliance,neznám tvé výkony takže bych ti dal i TR.
Jednoho hunta bych eště snesl přeci jen 3 aktivní huntři sou málo sme jen lidi takže vždy se muže stát že někdo si neuděla čas.
« Poslední změna: Duben 23, 2014, 03:28:16 odpoledne od roxxiggorg »

Hotwing

• Host
« Odpověď #9 kdy: Duben 23, 2014, 03:31:30 odpoledne »
Jelikož jsem tuto postavu ''zdědil'' po bratrancovi, který tu hrál předemnou tak mám v plánu předělat spoustu věcí jako třeba neck ze sindy 10hc, 2 glyphy: Kill za Chimeru a Revive pet za Aspect of the Pack, to sáme profky v přihlášce jsem psal že je chci v nejbližší době vyměnit a jen doplňuji že v LA jsem byl asi jediný kdo používal FD na defile u LK. LK a RS25hc mám naprogressováno hodiny času (to už jsem psal) jen se vždy našel někdo kdo dokázal odbouchnout trapku nebo defile po bosse atd., Hit jsem předělal mám teď 160 a dodělávám různé macra atd. Kdyby jsem dostal aspoň šanci ukázat se byl bych moc rád. Hotwing

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #10 kdy: Duben 23, 2014, 03:38:18 odpoledne »
Jde vidět progres? :)
PRO

Ceron

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Duben 23, 2014, 07:41:06 odpoledne »
E-test! po úspešnom teste ---->TEST RAID

Krejczy

• Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: Duben 24, 2014, 08:04:38 dopoledne »
Myslím že E-Test muzem vynechat. Ted ho delal u Rapidu tam měl špatně napul jednu otazku z RS a jednu z Ulduaru jinak v pohode.
Za mě máš PRO na Test raid at nam ukažeš co v tobě je.

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: Duben 24, 2014, 08:56:34 dopoledne »
Ten E-test by som mu aj dal aspon uvidime ako dlho mu to bude trvat a ci to pisa z hlavy alebo od strejdu google. inak hunter slusny az na par veci.Nebudem opakovat co uz odznelo, roxi ti to setko vypisal tak uprav tie drobnosti a pisni si in game o E-test.

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Hotwing

• Host
« Odpověď #14 kdy: Duben 24, 2014, 04:27:00 odpoledne »
Ok a komu mám napsat, tobě ?