Autor Téma: přihláška-holy paladin  (Přečteno 724 krát)

nyce

• Host
přihláška-holy paladin
« kdy: Květen 10, 2014, 07:24:17 odpoledne »
1) Nyce

2) 15 let

3) Blood Elf-paladin

4) BS+mining

5) main-Holy, off-R3/prot http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Nyce

6) http://screenshot.cz/3EHHH/

7) Ano, mikrofon mám.

8 ) Ve všední dny mohu od 17:00-21:00 (v Úterý, Středu a Pátek tu od 18:00 do 20:30 nejsem) mám trénink, o víkendech tu většinou bývám alespoň jeden den.

9) Za holy palu hraji zhruba 3 měsíce.

10) Alty nevlastním.

11) LK slain na 10n a 25n mám.

12) RS na tomto serveru nemám, ale na jiném serveru jsem měl na 10n.

13) (já hrál na Anathemě asi před rokem a půl, poté jsem hrál cata a před 3 měsíci jsem se sem vrátil)
takže seznam je velice krátký
Horde Never Dies

14) Nic tam pořádně nefungovalo- nefunkční loot system, v group calendar byli raidy které se nešly a kickování lidí během raidu z důvodu ,že někomu přišel kamarád...

15) Chtěl bych k vám, protože očekávám kvalitní raidy, dobrý kolektiv a hlavně funkční loot systém.

16) Většinou nejdu pod 15fps a latency nepřesahuje 40ms.

Krejczy

• Zobrazit profil
Re:přihláška-holy paladin
« Odpověď #1 kdy: Květen 10, 2014, 08:04:53 odpoledne »
S přihláškou jsi si moc praci nedal. Bindy mas za to mas u me plus ale 400 haste? To se mi zda kurva málo a to vím o paladinech hovno.
Jestli me teda moje minimalni znalosti paladinu neklamou tak PROTI
« Poslední změna: Květen 10, 2014, 08:07:19 odpoledne od Krejczy »

jamka

• Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Květen 10, 2014, 08:05:57 odpoledne »
Ahoj,

vypisovat Ti vsechno, co mas spatne by bylo asi na hodne dlouho.

Najdi si nekde, jak ma spravne vypadat setup gearu na holy paladina, udelej si enchanty a nauc se taktiky na ICC 25hc a RS.
Bezvyznamne plus za profky a bindy.

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Květen 10, 2014, 10:25:30 odpoledne »
Jak tady říkaji kluci =).Douč se,předělej si equip a pak to je lepší.

PS: Né že bych měla něco proti tobě tak si o neber osobně,ale už jen pro věk bych byla proti z několika důvodů.At se daří.

Gromak

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: Květen 11, 2014, 08:05:00 odpoledne »
Mě je také 15. :(

Tbicko

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Květen 12, 2014, 09:14:57 dopoledne »
Ahoj,
v první řadě bych tě chtěl odkázat na naše forum sekci vyřešené přihlášky a mrkni se na poslední od holadina co tam je. (úplně nahoře) Chyby bych ti vytkl naprosto stejné s tím že ty jsi to vyšperkoval HC traumou. Taky jsem ji zkoušel když jsem začínal s holadinem ale po 1 raidu jsem pochopil jak je k ničemu max na GS. Jinak Krejczy tvé znalosti tě neklamou ale spíš než ten haste mě zarazila ta mana. Připomíná mi to mého feral paladina.

Nebudu do toho šťourat vypíšu ti co by jsi měl v první řadě vše napravit a pak budeš mít možnost podat novou přihlášku to už vše bude jen na tobě.

-Nevidím žádný addon na heal aspoň ten healbot tam mohl být a hlavně by jsi nemusel mít nabindovaný beacon na klávese což mi přijde dost nepraktické.
-Nevidí žádný addon DBM, bigwigs,..... vzhledem tvým zkušenostem z HC instancí které jsem se tu nedočetl bych se s tebou bál cokoliv jít.
-Gear poskládej tak aby jsi bustnul v první řadě intell a hned na to haste.
-Talenty bych upravil na 51/2/18 opět jako většina paladinů ten crit dle mě se hodí na tomto gearu mnohem více.
-Co se týče gearu zahlédl jsem 3 setovky z toho ani jedna neni headka a jestli mi armory ukazují dobře tak vidím marku v rukavicích což je hrozný hřích :-D Holadin jeden a 2 setovky a to Head a shouldery chest z rota handy z Lady Legy buď z profky nebo z marrowgar 10 HC ve tvém případě spíš ten marrowgar +7 crit. Libram na shock je pvp Libram ano da se využít i v pve ale pouze u holadina který za tuto class umí a vi jak na to. Ja osobně to nepreferuji každopádně ve tvém případě bych řekl že umístění toho libramu bylo z nevědomosti.

Podtrženo sečteno o classe očividně nemáš ani páru, eq naházený lážoplážo na GS znalost taktik bych řekl že nebude dobrá a ani ty addony nejsou. Healování bez addonu + vytažené a nabindované zbytečnosti. Jsou tam i nějaké pozitivní věci ale mám pocit že to nemá smysl nějak komentovat. Takže buď toho holadina smaž a nebo se mákni pač s tímdle je ranec práce. Jsem PROTI přijetí do této G možná v budoucnu až vše napravíš. Držím palce v dalším působení měj se hezky ahoj.

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #6 kdy: Květen 12, 2014, 12:46:13 odpoledne »
Nope?!