Autor Téma: Re3/Holy  (Přečteno 1037 krát)

Flenn

• Host
Re3/Holy
« kdy: Květen 16, 2014, 07:43:56 odpoledne »
1. Nick: Flenn

2. Věk: 22

3. Rasa - Class:Blood Elf-Paladin

4. Profese: JWC+BS(obe proffky FULL)

5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů):
    Retri talenty: http://wotlk.twinhead.twinstar.cz/?talent#sVVZVzZVfrt0IuhdIfsu:o0a0mc
    Holy talenty:
http://wotlk.twinhead.twinstar.cz/?talent#sxAztM0sVu0tgdxZVf0x:IdwMcV

6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):
    Retri:  http://prntscr.com/3jrq5y
    Holy:  http://prntscr.com/3jrqez

7. Mluvíte na TS když je potřeba? Určitě mluvím a TS samozdřejmostí :)

8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00):Mam čas každý den od 19:00

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec?: Nějaký pátek už to bude nejsem si jist jak dlouho :)

10. Seznam Altů: Mage u Alliance,Low Prot paladin u hordy

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc?: Mam slain all az na LK 25 HC

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? Mam slain všeho až na Halliona na 25 HC

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení): DOTA:byl sem tam 3 měsíce
                                                                                  The destroyers:1 měsíc

14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12): DOTA:Znechutilo se mi vedení(zmatek na raidech)
                                                                The destroyers:Leave kvůli jednomu hráči kterého už sem dále nemohl vystát.

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?: Očekávám kvalitní raidy..Kde to nebude wipewest u některých bossů.Očekávám slušné a pohodově vedení.Vim,že s vaší pomocí bych konešn mohl pokořit LK na 25 hc a haliona což mi chybí.

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit?:Ve vašich řádách není asi nikdo kdo by se za mě mohl zaručit :)

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC):s FPS a latency nemam problem...FPS cca 60+ a latency max 12

Flenn

• Host
Re:Re3/Holy
« Odpověď #1 kdy: Květen 16, 2014, 07:51:04 odpoledne »
Omlouvám se zapoměl sem tam přiložit armory :D tady jsou http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Flenn

Fas(z)ly

• Host
« Odpověď #2 kdy: Květen 16, 2014, 08:17:11 odpoledne »
+ Profky
+ Gear

R3 nám teď docela chybí, byl bych i PRO po uspění v E-Testu.

btw. jestli mužu poprosit nicky tech altů? :)
« Poslední změna: Květen 16, 2014, 09:26:23 odpoledne od Fas(z)ly »

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Květen 16, 2014, 08:55:50 odpoledne »
Znam ho a mozem sa zanho zarucit...a R3 su aktivny 2-3x takze dalsia R3 by sa hodila tak odomna Pro

Flenn

• Host
« Odpověď #4 kdy: Květen 16, 2014, 09:30:42 odpoledne »
Alti sou low.Věnuju se jen mainovi.Jinak mage Naaki a druhej pala Saleron. :)

Brummqt

• Azgala
  • Registered users
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Květen 16, 2014, 09:52:23 odpoledne »
Cus
Jsem asi Pro. Ackoliv mohl by si zapracovat mozna trosku na tech bindech

Flenn

• Host
« Odpověď #6 kdy: Květen 16, 2014, 09:56:18 odpoledne »
Takhle mi to vyhovuje mam to nabindovany takhle+ na kazdej spec mam bindy v HB jen klikam a pohoda :)

Krejczy

• Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: Květen 16, 2014, 10:14:57 odpoledne »
Vidim ho furt neco kupovat na shopu takže i kdyby mu to nešlo tak by aspon mohl naplnit Guild Banku :D
Mě se celkem líbí.. PRO....
Napiš si někomu z vedení o E-Test

Flenn

• Host
« Odpověď #8 kdy: Květen 16, 2014, 10:26:22 odpoledne »
:D díky Krejczy njn je to tak kupuju prodávám,vydělávám atd... :D jasny napisu si nekomu :) diky

Matus

• Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Květen 16, 2014, 10:33:47 odpoledne »
tak ahoj .... no pokusim sa to zhrnbut čo najstručnejšie ako sa len da....

profky+
gear+

tie re3 talenty ----
največšie minus su bindy

nechápem načo ti je v pve redukcie atack power a talent v HOP miesto toho si to prehod do aura mastery ten 1 talent point a tie v redukcii si hod do eye for an yey alebo redukciu fearov ... ta aura mastery dost pomože u LK.

Asi največšie minus uteba vidim bindy.... nemam nič proti klikerom ale nepresvečis ma ze to budes stihat v krizovych situaciah.. nevidm makro na 2hand a onehand+shield napriklad nejake bindy aj makra tam vidim ale nič potrebne ak sa mylim prosim oprav ma

SOM PROTI!! kym si neopravíš nedostatky
« Poslední změna: Květen 16, 2014, 10:37:04 odpoledne od Darkmourne »

Flenn

• Host
« Odpověď #10 kdy: Květen 16, 2014, 11:32:21 odpoledne »
No ja vim,ze nemam vse do puntiku nabindovany.ale jak jsem rikal,takhle uz to hraju nejakou dobu v tomhle sestaveni takhle poskladany bindy macra a sem zvyklej a jak uz jsem zminoval vyse tak mam bindy i v HB.Tak jako pokud je problem jen v tech bindech tak co se da delat proste zvyk.V talentech mas zdrejme pravdu vyzkousel sem ruzny kombinace talentu a mel sem v planu dal neco zkusit.Talenty predelam tak jak mi radis neni problem.

Krejczy

• Zobrazit profil
« Odpověď #11 kdy: Květen 16, 2014, 11:40:23 odpoledne »
E-Test 2 chybky (dotka Profesor a elity valina).... čas testu cca hodinka to je trochu dost....

Flenn

• Host
« Odpověď #12 kdy: Květen 16, 2014, 11:47:57 odpoledne »
Utech elit jsem si nebyl jistej.Je to dost nevedel sem,ze se to stopuje tak sem delal i veci okolo.kdybch to vedel tak sedim celou dobu u pc a vypisuju to,Ale kritiku beru v pohode.Nejsem dokonalej.Tak jsem zvedavej jak dopadnu i kdyz to vypada,ze asi nic :)

Flenn

• Host
« Odpověď #13 kdy: Květen 16, 2014, 11:56:51 odpoledne »
Tak uz asi vim jakej bude verdikt :) No nic zkusil sem to na testy sem nikdy moc nebyl.Spis proste vim co delat v raidech,ale diky za vase nazory treba to casem dopiluju :)

Krejczy

• Zobrazit profil
« Odpověď #14 kdy: Květen 17, 2014, 08:14:17 dopoledne »
Pořad se s Darkmourne a udělej bindy. Ja proti klikání nic nemám ale binderi maj lepší reakce. Ja bych to tak rychle nevzdával. PRO NA TEST RAID