1. Nick: Baldar
2. Věk: 26
3. Rasa - Class: Tauren - Druid
4. Profese: Jwc 450/ Enchanting 450
5. Talenty Main/Off (+přiložit link na armory primárních talentů): Resto/Balance(ty nepouzivám, chybí mi na ně i eq - ale časem bych to chtěl určitě doladit) Co se týče resto tak vím, že hadry nemám zatím nic moc, ale eq se dá vždy nějak doladit.
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Baldar6. Screen celého UI, Equipu a main statů: (unbuffed samozřejmě):
http://s29.postimg.org/4xgwby6c7/Pro_p_ihl_ku_2.png7. Mluvíte na TS když je potřeba? Opravdu jen když je to potřeba, jinak se soustředím na healování
8. Hrací čas (např. Po-Čt 17-22; Pa-Ne 15:00): Pracuji vždy 2dny a 2dny volno a takhle pořád dokola. Takže když mám volno tak kdykoliv a když jsem v práci tak přicházím domů před šestou večer.
9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Na ofiku cca 2 roky a tady na anathemě jsem asi rok, ale druidovi se intenzivneji věnuji tak 3měsíce (malej už chodí do školky tak je na to i čas:-))
10. Seznam Altů: Paladin-Braunova, Mage-Travus, Shaman-Zutroj (alty mám hlavně kuli profesím)
11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? Tady se musím přiznat že složeno nemám nic. Mám prostě smůlu na lidi během raidu vždy někdo odejde a u Lk po 2 pullech lidi leavují-pry musí jít spát atd. a to je třeba mezi 9-10... Na ofiku zabito. Taktiku znám.
12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? ano/ne/ano/ne
13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení) : Spirits of the Dead, Dispensable, Pandemonium
14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12): Spirits of the Dead - rozpad nebo respektive celá guilda přešla k Dispensable - tam mi neseděli lidi (jako i ostatním hračům z Spirits of the Dead, kteří ve vědšině přešli do jiných guild) Já přešel do Pandemonium, ve které jsem doteď. Lidé v této guildě jsou pohodový, ale problém je v raidech na všechno se strasně dlouho čeká a nikam se nedojde. A o HC radši ani nemluvit.
15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš? : Rád bych se dostal do guildy, ve které lidi mají zodpovědnější přístup k raidům. Na oplátku můžu zaručit, že na raidy budu chodit včas a neuteču Vám během raidování. V životě ode mě neuslyšíte: "to nedáme", "na to vám kašlu, dál už nejdu" nebo podobné výrazy.
16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit?
Znám hráče Rizekk z předchozí guildy Spirits of the Dead. A tento týden jsem byl s hráčem Luxannka raid (nevím jak moc mě sledoval, aby mohl posoudit. Ale určitě si mě bude pamatovat-dal jsem vědší roll a sebral mu tím trinket. Doufám, že to nebude mít vliv na jeho hodnocení :-) )
17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): Ani nesleduji nemívám s tím nějaké potíže. Typnu kolem 50-60