Autor Téma: Taurenica - Druid - Heal  (Přečteno 762 krát)

Crixuss

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Taurenica - Druid - Heal
« kdy: Leden 05, 2015, 07:04:39 odpoledne »
1. Nick: Taurenica

2. Věk: 21

3. Rasa - Class: Taurenka - Druid

4. Profese: INS / Herb

5. Talenty Main/Off :
R100 -> Tady jsou Armory

6. Screen celého UI, Equipu a main statů:

Tady screen

7. Mluvíte na TS když je potřeba? Jo

8. Hrací čas: Už mám hafo času.

9. Jak dlouho hraješ za tuto class/spec? Netuším jak dlouho přesně.

10. Seznam Altů: Melisa - R100 Shaman.

11. Máte slain LK 10n/10hc/25n/25hc? Ano, položil jsem ho na všech modech a né jednou.

12. Máte slain RS 10n/10hc 25n/25hc? Ano, položil jsem ho na všech modech a né jednou.

13. Seznam předchozích guild (nejlépe s délkou působení) Vaše Guilda, (když jsem u vás byl s warrem) netuším jak dlouho.

14. Důvody odchodů (navazující na bod č.12): O prázdninách jsem nehrál,po prázdninách chvilku taky ne a pak kick za neaktivitu,jeden z hlavních důvodů proč jsem nehrál byl ten že jsem měl napíču kompl,v icku jsem měl 7 fps když se nic nedělo a 1 - 2 FPS při pullech,ale už mám novej kompl,tak je vše v cajku.

PS: Máte blbě vzorovou přihlášku - viz doplněk v závorce :D

15. Proč chceš k nám a co od toho očekáváš?: Chci se vrátit :)

16. Je v našich řadách někdo, koho znáš a mohl by se za tebe případně přimluvit nebo zaručit?
Je vás tam dost co znám,zda-li přimluvit ? nevím.

17. FPS a Latency při encounteru (Lord Marrowgar 25n/25HC): Teď už žádný problém - Více bod 14.

Tak a teď se k tomu dostanu, Zmínil jsem že jsem byl u vás a byl jsem tam s warrem - Crixuss - někteří mě znají,někteří ne. Můj warr momentálně koluje po aukci a po alianci, svého warra jsem prodal Tagdanovi ... Ten si vzápětí koupil jinýho a mojeho zase prodal. Já mám teď druida. Své důvody z dřívější neaktivity jsem již zmínil. Je po novým roce,chlastání už moc nebude,do prázdnin daleko,přítelkyně se s wowkem smířila :D takže čas teď mám a chtěl bych se vrátit ... Možná budete proti,možná ne Chci to zkusit To je asi vše.

Fooxi

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
Re:Taurenica - Druid - Heal
« Odpověď #1 kdy: Leden 05, 2015, 10:12:00 odpoledne »
 takurcite.....
To meno si pametam ale ci si tocil nwm noooo resto druidov je celkom dost ale tak jeden by sa mozno aj hodil tak i davam PRO

Irsia

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: Leden 05, 2015, 11:23:20 odpoledne »
nikde na barech ani nevidím Barskin
Profka , herb . na nic
jinak cekem ujde ten drujd az na to malo haste

Citace
PS: Máte blbě vzorovou přihlášku - viz doplněk v závorce
Opraveno

Resto Drujdů je jak sraček tak
N/A

Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem.

Pagáč

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: Leden 06, 2015, 02:30:04 dopoledne »
zdarec. Screen ui a statou sa ziada v stave unbuf to zznamena ze si nedáme flasku,zradlo a ani bufi ale ok pohode dajme tomu. Nevidim barskin,haste potku ani ziadnu inu(okrem manapotky na 65lvl) nepaci sa mi ani to ze nemáš glyph ne cmb ress ked mi pocas pullu povieš ze nedáš cmb ress lebo nemáš semienko asi ta  zli36 ...dalej sa mi nepaci ze druid na urovni tvojho gearu je 200 haste pod soft capom.skus mi objasniť preco mas bind na healing touch a ničom podstatnejsom nie. Dnes som si ta v blufe nahodne inspektol a talenty boli tiez chybné(nevidim armori tak neviem ci to mas opravane). R Druidou je tolko ze musia chodit za off speci a altou inak by zloženie healu tvorili len druidi. Čakal som troska viac od charu tejto úrovne, príde mi ze si te char kupil a vobec(no minimalne z polovice)netusis co a ako,nikto ta nebude učiť ako hrat tvoj HC main char....  to mas mat zvládnuté.Profky INS no moze byt ale viem si predstavit na maina lepsiu a užitočnejšiu profku. HERB na main  char? NO NO NO  fucking som skor proti ako  pro ale počkáme este na dalsie vyjadrenia. Este ma zaujima kde si sundal rs 25HC? Aku jedinú guildu uvádza nas no na žiadnom nasom videjku ta nevidim  trollface ...
« Poslední změna: Leden 06, 2015, 02:34:23 dopoledne od Pagáč »

CL for *HOLY*FERAL*DISCO*RESTO*

-=Každý boj sa dá vyhrať, ak si zvolíš správnu zbraň=-

Luxanna

• Host
« Odpověď #4 kdy: Leden 06, 2015, 08:15:10 dopoledne »
Ty kráávo, ČAU DOMI ! :D proti...  i_lied  >:D Jo já jsem PRO v resto dudovi se stejně nevyznám takže to je fuk  iykwim  please_s

Xanin

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: Leden 06, 2015, 02:32:52 odpoledne »
Ahoj,
napíšu Ti co se mi nelíbí a možná se budu opakovat.

Talenty špatné a vzhledem k Tvému gearu špatně 2x.
Nemáš Glyph of the Wild - při encounteru by jsi to určitě uvítal.
Jinak setup gearu celkem dobrý. Ale k Traumě bych určitě preferoval spíše neset Chestu (více hastu) a boty bych vyměnil za ty z Profky (+další haste).

Co se týče UI, nevidím žádné macra jako např. Inerv, Sprint atd. bindy na formy nemáš a ani na základní spelly. Zajímalo by mě jak healuješ, přes ten defaultně nastavený VuhDo? Ty jsi tam naházel přes 10 spellů? A jak healuješ například Vali či Abo u Profa? A Trinkety nemáš na USE, tak proč je máš na Barech, není to zbytečné?

Já jsem PROTI a nejen kvůli tomu všemu co jsem psal, ale především kvůli tomu, že Resťáků je v Guildě opravdu hodně a když už by jsme měli brát dalšího, tak už nějakého topového.

Class Leader - Druid, Rogue

Crixuss

• Member
  • *
    • Zobrazit profil
« Odpověď #6 kdy: Leden 06, 2015, 04:03:17 odpoledne »
Pagi: toto bejval alt :D Můj main byl warr Crixuss :D Nevím jestli je to migrací,ale glyph na CB ress mám klidně ti dám screen. To haste mi takhle vyhovuje. Co se týče talentů,tyhle se jeli na Ali,nevím jak u hordy,ale případně bych je změnil. Tahle postava byla v projectu u ali.

Lux: Dík :D

Xanin: Pokud myslíš Glyph of Wild Growth ,tak ten mám, pokud myslíš jiný,nebyl by problém předělat. A ANO ,vše mám ve vuhdo ... Healy,inerv, CB ress. Vali jsem nikdy nehealoval,vždy jsem healoval Raid. Abo u profa ? Mám na fokusu. Co se týče tý chesty,možná ta cloth má více haste než leather shoudlery,ale mě se nelíbí Cloth chesta na druidovi.

Každopádně už vím o tom že máte hoodně r100 druidů, bavil jsem se s Divinetouch a proto dávám do pucu R100 shamu.

Luxanna

• Host
« Odpověď #7 kdy: Leden 06, 2015, 04:10:42 odpoledne »
Pagi: toto bejval alt :D Můj main byl warr Crixuss :D Nevím jestli je to migrací,ale glyph na CB ress mám klidně ti dám screen. To haste mi takhle vyhovuje. Co se týče talentů,tyhle se jeli na Ali,nevím jak u hordy,ale případně bych je změnil. Tahle postava byla v projectu u ali.

Lux: Dík :D

Xanin: Pokud myslíš Glyph of Wild Growth ,tak ten mám, pokud myslíš jiný,nebyl by problém předělat. A ANO ,vše mám ve vuhdo ... Healy,inerv, CB ress. Vali jsem nikdy nehealoval,vždy jsem healoval Raid. Abo u profa ? Mám na fokusu. Co se týče tý chesty,možná ta cloth má více haste než leather shoudlery,ale mě se nelíbí Cloth chesta na druidovi.

Každopádně už vím o tom že máte hoodně r100 druidů, bavil jsem se s Divinetouch a proto dávám do pucu R100 shamu.
Nechcu nic říkat ale Project je banda pitomců .. :D  gay_troll

Xanin

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: Leden 06, 2015, 05:10:11 odpoledne »

1) Myslel jsem tento glyph http://www.wowwiki.com/Glyph_of_the_Wild
2) Tak pokud máš všechny spelly na VuhDu, včetně Cyclonu, dispelů atd., tak okey.
3) A nevím, jak ti může 672 hastu vyhovovat. Chápu, máš Traumu, ale ty ten Haste můžeš snadno přiblížit k soft capu.

A myslím, že za Resto Shamu tady pochodíš mnohem lépe. Možná by bylo namístě sem hodit také UI Shamíka a věci okolo toho.

Class Leader - Druid, Rogue

Divinetouch

• Officer
    • Zobrazit profil
« Odpověď #9 kdy: Leden 06, 2015, 09:39:59 odpoledne »
Ve hře už se domluvilo.Resto druidu máme dost a až trochu dodělá resto shamana,tak pak.

Zatím  lock
« Poslední změna: Leden 06, 2015, 10:35:46 odpoledne od Divinetouch »